Tutkijat selvittää evoluutiohistoriasta oluthiiva

tutkijat University of Leuven, Belgia Lähde: JustinJin

geneetikot ovat seuranta tärkein ainesosa olutta & md cigarettes store tuhka; & ndash; historian hiiva.
Kautta lähes 200 moderni cerevisiae -kanta Genomikartoituksen tutkimus paljastaa satoja vuosia, humans kuinka villi sieni & ndash; & ndash; Saccharomyces cerevisiae-kantoja muuntuu erilaisiin viiniä.

käymisestä sokerit etanoliksi ja hiilidioksidiksi, viini ja hiiva antaa olut vaahtoa, mutta se on myös tuottanut satoja reagoimaan viinin maku kemikaaleja.
Saccharomyces cerevisiae on erilainen, niin että ne tuottavat aineenvaihduntatuotteita ja muita merkkejä & ndash; & ndash; kuten alkoholin toleranssi & ndash; & ndash; myös eroja.

selventämiseksi mekanismia Erojen taustalla, jonka Leuvenin yliopistossa Belgiassa ja Flanderin Biotekniikan instituutti geneetikko KevinVerstrepen johti tutkimusryhmä sekvensoitu valmistukseen maltaiden viinaa ja muu käynyt ruoka & ndash; & ndash; kuten viiniä
, vuoksi ja leipää & ndash; & ndash; 157 -kanta Saccharomyces cerevisiae.
Tutkijat vuonna 8 syyskuu kysymys ”Cell” lehdessä raportoi tuloksista.
Fylogeneettistä puu paljastaa

hiivakantoja valmistuksessa käytettävien viinin, sake, leipää ja ale hiivan & ldquo; kaukaista & rdquo; eri hiiva perheen, mukaan lukien kannat Belgia, Saksa, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

evoluution geneetikko Wisconsinin yliopiston ChrisHittinger edustettuina: & ldquo; Tämä on genomista hiiva olutta tietosanakirja, tulevien tutkijoiden pystyy se on lingua franca.
& Rdquo; samaan aikaan, Verstrepen tutkimusryhmä käyttävät genomin laadimme uusi kanta Saccharomyces cerevisiae.

olut on yksi vanhimmista & ldquo; päihdyttäviä & rdquo; sivilisaation.
Yksi on 5000 vuotta vanha Sumerian kivi UNM Clothing muinaismuistolain kuvaa juominen fest, nykyajan Iran lännestä ja Pohjois-Kiinan kontti on vielä jäljellä olutta ainesosia, kuten ohraa ja sivutuotteita käymisen.
Tässä historiallinen tausta, Verstrepen oletetut esi-isät nykyaikaisen Saccharomyces cerevisiae voidaan jäljittää tuhansien vuosien ajan.

joukkueensa kääntyi analyysiin ihmisen myöhään 16-luvulla ja varhaisen 17th century kesyjä olutta hiivakanta.
Verstrepe sanoi sopusoinnussa sitten Euroopan historian & ndash; & ndash; tällä kertaa panimon vähitellen siirtyy perheen bistro ja luostareita.
Hän epäillään, varhainen ammatilliset viinivalmistajat New World he taistelivat Euroopassa, vaikka ne ovat näitä hiiva & ndash; & ndash; esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Britanniassa cerevisiae S.cerevisiae- kanta on hyvin lähellä.

Verstrepen spekuloitu Brewers vasta myöhään 19th century, kauan sen jälkeen kun se erotettiin ensin cerevisiae -kanta, mutta ne voivat olla uusi erä valmistamaan olueen viimeisen erän jätettä, jolloin vahingossa muotoinen genomi Saccharomyces cerevisiae
.
Tekemällä näin, Brewers voidaan hitaasti halutessaan tehdä hyvin ja tuottaa tyydyttävää makua olutta hiivakantojen.

jälkeen 28 olutlaadut hiivakannoille sekvensoitiin New University of Lisbon, Portugali evoluution geneetikko JosePauloSampaio johtama riippumaton tutkijaryhmä saatu monet Verstrep II-V.com en joukkue samanlaisia ​​johtopäätöksiä, kuten miten ihmisillä muoto
oluthiiva.
Tutkimustulokset julkaistaan ​​lokakuun numerossa ”Current Biology” lehdessä.