Tutkijat tutkimus osoittaa, että ” Inception” tai tulee todellisuutta

2010 tieteiselokuvaa ”Inception”, joka voidaan istuttaa aivoihin tietoisuus osakkuusyrityksen sisältöä muille läsnä, uusi tutkimus osoittaa, että Inception ei ole näennäistä tai tulee todellisuutta.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että 2010 tieteiselokuvaa ”Inception” Pirates of the dreamer unelmista voi häiritä muiden ihmisten tietoisuus, ajattelu ja muiden lääketieteellisten heidän tajuntansa.
Itse asiassa, Pirates of unelma tilaa ei ole täysin tieteiskertomus tällä hetkellä Brown University tutkimusryhmä löysi tavan yhdistää muita tietoja voidaan istuttaa ihmisen aivoissa tietoisuus, implantit eivät ymmärrä tätä prosessia
se tapahtui.

Brown University ja japanilaiset tutkijat pyrkimyksissä tutkia toiminnallinen magneettikuvaus väline (fMRI) Kuinka lähettää signaalin muuttaa tyyppiä aivotoiminnan aiheuttaen siten kognitiivinen visuaalinen cortex, prosessi tunnetaan & ldquo; & rdquo;. Neurofeedback
Tuoreessa uraauurtava tutkimus, tutkimusryhmä käyttää uusinta tekniikkaa salassa joukko vapaaehtoisia koulutukseen, vapaaehtoiset aivot Lenovo pystyraitoja ja punainen väri, vaakaraidat ja vihreät yhdessä.
Kun vapaaehtoiset näkivät lopullisen pystysuora mustaa ja valkoista raitaa, he luulevat nähdä punaista, mutta ne eivät ole tietoisia tämän prosessin, mitä tapahtui.
Tämä aiheuttama Behavioral and Brain

kaksi liittyvää aikaisin visuaalinen alue, on nimetty & ldquo; V1 & rdquo; ja & ldquo; V2 & rdquo;, alueella on ensimmäinen osa aivokuori prosessi perustiedot visuaalisen informaation silmästä.
Mutta ennen tutkijat eivät löytäneet aivojen alueen, jolla on assosiatiivinen oppimiskykyä.

luulisi kolmen päivän koulutusta, vapaaehtoisten kun näet pystysuuntaisia ​​raitoja, kun se on punainen, tutkimuksen johtaja, professori Watanabe Japani Yue Fu sanoi: & ldquo; Tämä on ensimmäinen vahvisti, että V1 ja V2 voivat muodostaa assosiatiivisia oppimiskykyä.
& Rdquo; tällä hetkellä tämä uusin tutkimusraportti julkaistiin ”Current Biology” -lehden julkaisi äskettäin.