Tutkimuksessa havaittiin Merijään vetäytyminen heikentää uhanalaisten lajien

ilmaston lämpenemisen takia, jääkarhu elinympäristö merijään vähenee.
Lähde: Theo Allofs / Minden Pictures / FLPA

tutkijat havaitsivat, että vaikutuksen alaisena ilmastonmuutoksen ei nopeaa muutosta jääkarhun II & V lämmin Arctic on turvallista.

tunnettua, että jääkarhut ovat riippuvaisia ​​meren jäällä kävellä, kopiointi, ja käyttää sitä alustana metsästys tiivisteet.
Joka kesä, kun jää sulaa, nämä isommat kaverit viettävät aikaa muutaman kuukauden elävät maalla, sillä välin, useimmissa tapauksissa ne eivät syö kunnes tulo jää voi jatkaa metsästystä.
Joten jos haluat selviytyä jääkarhu, he itse eivät voi tehdä ilman apua merijään ympäri vuoden.

Jotkut ilmastomallit osoittavat, että tämän vuosisadan suurin osa Arktisen jään ei löydy.
Kuitenkin ne lähellä Arctic kylmä suojien hetkellä tue 19 jääkarhu väestön, yhteensä noin 25000 yksilöä.

cigarettes Sale Tutkijat tällä hetkellä voi määrittää tarkan nopeuden merijään vuonna jääkarhu elinympäristö, vai onko olemassa joitakin suojien ole vielä vähentää.

Nykyisin satelliitti UNM Clothing yksityiskohtaisen analyysin tiedot osoittivat, että itse asiassa kaikkien arktisten turvaan lama.

Seattle University of Washington biologi ja matemaatikko Harry Stern Kristin Laidre, käytön 35 vuoden satelliitti kirjaa yli 19 jääkarhu väestön joka sivustoja analysoidaan yksitellen & ndash; & ndash; jotka vaihtelevat 53000 neliökilometriä
281000 neliökilometriä alue.

Sillä jokainen pala elinympäristö, tutkijat laskettu keskimääräinen intensiteetti kesän merijään arktisilla ja päivien keväällä perääntyä ja ajoissa ennen syksyllä, ja jäässä merijään oli.

Tutkijat lopulta havaittu, että on olemassa suuntaus kaikissa elinympäristöihin merijään keväällä perääntyä yhä aikaisin, ja syksyllä ennakoiden tulee yhä myöhässä.

tutkijat huomattava, että koska satelliitin havainnot alkoivat vuonna 1979, koska syntyminen suurimman merijään maaliskuussa ja syyskuussa välillä merijää vähintään aikajänne on jatkettu yhdeksän viikkoa vuodessa.
Ne ovat ”kryosfäärin” lehdessä raportoi havainnoistaan.

tutkijat sanoivat, nämä mittaukset tarkoita, että kaikki jääkarhu elinympäristö kohtaavat valtava paine.
Laidre sanoi: & ldquo; joka kevät ja syksy merijään sulamisen jäinen merijään rajoittaa yleensä jääkarhu metsästys, etsii aika puolisoille ja jälkeläisiä.
& Rdquo;

aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että vähennys Jäämeren jään jääkarhu runsautta ja terveyden rasittivat & ndash; & ndash; esimerkiksi, kun jää sulaa ja ruoan tulee niukasti, jääkarhu aineenvaihdunta ei näytä
hidas, mikä osoittaa, että jääkarhut ei tarvitse säästää energiaa selvitäkseen kesällä syömättä lähestymistapaa.

viisi arktisten maiden & ndash; & ndash; Yhdysvalloissa, Kanadassa, Grönlannissa, Norjassa ja Venäjällä & ndash; & ndash; suojella jääkarhu ottaen 10 vuoden toimintasuunnitelma napa rengas vuonna 2015.

IUCN Jääkarhut erikoisryhmien co-puheenjohtaja Norja Polarinstitutt Tromssassa Dag Vongraven sanoi havaintoja kaikista jääkarhu habitaattimuutokset ohjaa toteutumista suunnitelman ja auttaa koordinoimaan kansallisia pyrkimyksiä suojella.

jääkarhu on yksi tämän hetken suurin maa lihansyöjä elin, aikuinen jääkarhut seisomaan peräti 2,8 metriä, 1,6 metriä korkea olkapäästä.
Mies jääkarhu painavat 300-800 kg, naaraat 150-300 kg; ennen talvesta tulee paljon kertymistä rasvaa, ne painavat jopa 650 kiloa.
Jopa 25 cm leveä tassut, karhunkynsi voi olla yli 10 cm, jääkarhu käynnissä jopa nopeudella 40 km, mutta myös meressä 10 kilometriä tunnissa uida 97 km päässä.

karhu jääkarhu pää suhteessa pitkä ja pienet kasvot, pienet korvat, pyöreä, hoikka kaula, jalat leveä, karvainen raajan kämmen, ihon oli musta, mistä jääkarhu nenä, tassu tyynyt, huulet ja tumma iho silmien ympärillä nähdä
alkuperäisen ulkoasun ihoa, musta iho auttaa imevät lämpöä, mikä puolestaan ​​on hyvä tapa lämmittää.
Jääkarhu hiukset oli väritön ja läpinäkyvä ontto pieni putki, yleensä valkoinen näköisiä, mutta kesällä johtuen hapetus voivat kellastua, ruskea tai harmaa.