Tutkimuksessa todettiin, että ihmiset edelleen muodostivat jälkeen lopetus ja jatkuva vaikutus geeneihin

uusin tutkimus osoittaa, että tupakointi on haitallista ihmisen kehon, kestävän vaikutuksen jopa lopettaa tupakoinnin useita vuosia pysyy muodostumista ihmisen genomin.

Mukaan Science News Web-sivusto raportoi, että tällä hetkellä, uusi tutkimus osoittaa, että tupakointi muodostaa historiallinen & ldquo metylaatio ihmisen DNA rakenteessa; jalanjälki & rdquo; muodostavat pitkän aikavälin vaikutuksia ihmisen genomin.
Viimeisimmässä tutkimuksessa, joka julkaistiin äskettäin kysymys: ”sykli sydän- geeni” -lehden.

Tupakointi on ehkäistävissä oleva kuolinsyy maailmassa vaikka monissa maissa edistämään tupakoinnin lopettamiseen toimintaa, sekä kehittää tupakointiin liittyvät määräykset, tupakoijien määrä väheni merkittävästi.
Mutta tämä tutkimus osoittaa, että vaikka vuosikymmenten lopettaa tupakointi, tupakoitsijat vielä kauan, ennen kuin tauti on kriisissä, kuten: joidenkin syöpien, keuhkoahtaumatauti ja aivohalvauksen.
Kuitenkin tutkijat

nämä pitkäaikaisia ​​vaikutuksia taudin molekyylitason mekanismeja liittyy tietoisuus ei ole korkea, ennen DNA: n metylaatio liittyy sepelvaltimotauti ja keuhkosairaus merkkejä taudin tulevaisuudessa, että niillä on tärkeä rooli.
Apulaispäällikkö Infectious Diseases Division Yhdysvaltain National Institute of Environmental Health Sciences Stephanie – Lontoo (Stephanie Lontoo) johti tutkimusryhmä suoritettu perusteellinen tutkimus, he testasivat verinäytteitä uuttamalla DNA: n metylaatio elementin analyysi.

tutkijat vertasivat tupakoivat, edellinen tupakoitsijoita ja tupakoimattomia DNA: n metylaatio, vetää neljä johtopäätöstä: tupakointiin liittyvät DNA metylaatio liittyy yli 7000 erilaista ihmisen geeneistä, jotka edustavat ihmisen geeniä
kolmannes, sillä ihmisiä lopettamaan tupakoinnin, ne lopettanut tupakoinnin viisi vuotta palauttaa DNA metylaatiostatuksen koskaan tupakoineet, vaikka tupakoinnin lopettamiseen 30 vuotta, on vielä joitakin ihmisen DNA: n metylaatio; DNA: n metylaatio
toisin kuin monet sairaudet tupakoinnin aiheuttamia, kuten sydän- ja verisuonitautien ja joidenkin syöpien.

Dr. Stephanie ja joukkue kollegansa uskovat, että jotkut jatkuva DNA: n metylaatio silti vaikuttaa tupakoinnin lopettamiseen, vaikka he onnistuivat lopetus tulevaisuudessa saattaa silti olla joitakin sairauksia.
DNA: n metylaatio kautta tupakointiin liittyvien, edistää muodostumista arvioida potilaan tupakoinnin historiaa biomarkkerit sekä muodostetaan uusia potentiaalisia hoitovaihtoehtoja.

Stephanie sanoi: & ldquo; tulokset Tämän tutkimuksen ovat tärkeitä, koska DNA: n metylaatio on yksi niistä mekanismeista, geenin ilmentymisen säätelemiseksi, vaikuttaa geenin aktivointi tilaan, joka on läheistä sukua muodostumista tupakointiin liittyviin sairauksiin.
Yhtä tärkeää, huomasimme, että kun henkilö lopettaa tupakoinnin, on vielä Tupakoinnin vaarat ihmisen DNA rakennettu.
& Rdquo; ensimmäinen tekijä

tutkimuksessa, Harvard Medical School Robbie – Johnny (Roby Joehanes) sanoi tohtori .: & ldquo; Olemme havainneet, että muodostumista pysyviä tupakoinnin ihmisen molekyylitason mekanismia vaikutus on yli 30 vuotta.
Rauhoittavia uutinen on, että kun lopettaa tupakoinnin 5 vuotta, DNA: n metylaatio ei palaa tupakointistatus, mikä tarkoittaa sitä, että elin yrittää palauttaa itsensä haittavaikutusten hoitoon tupakoinnin ihmiskehoon.
& Rdquo;