Tyrannosaurus rex ei voi juosta, mutta nopeus on vielä nopeampi kuin sinä

”Jurassic Park” -sarjan elokuvien ihmisiä vasemmalle sellaisen vaikutuksen, että Tyrannosaurus rex (tieteellinen nimi: Tyrannosaurus rex, joka tunnetaan myös nimellä Tyrannosaurus rex) voi tulevat jahdata saalista Uusi simulointi tutkimus osoittaa, että Tyrannosaurus Rex ei ole hyvä. klo sprinting, ja jopa vaikea kävellä nopeasti mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, ”Jurassic Park” -sarjan elokuvien ihmisiä vasemmalle sellaisen vaikutuksen, että Tyrannosaurus rex (tieteellinen nimi: Tyrannosaurus rex, joka tunnetaan myös nimellä Tyrannosaurus rex). mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden,) voi olla täynnä sprintti jahdata saalista. uusi simulointi tutkimus osoittaa, että Tyrannosaurus Rex ei ole hyvä sprinting, ja jopa vaikea kävellä nopeasti. tästä punnitus 9 tonnia dinosaurukset, suurin nopeus noin 19 km tunnissa, on ollut paljon nopeampaa kuin tavalliset ihmiset. paperissa julkaistu ”PeerJ”, tutkijat totesi, että Tyrannosaurus ruoko kokoa ja painoa, jotta se ei voi r un ylös, ja liikkeen nopeus on rajoitettu 5,4 metriä sekunnissa (19,3 kilometriä tunnissa) seuraavat. Jos liikenopeus on suurempi kuin tämän nopeuden, että kuningas Dragon jalat eivät pysty kantamaan valtavan painon ja taivutuksen, tai jopa rikki Tämä tarkoittaa, että Tyrannosaurus rex ei voi olla nopea -. suhteellisesti -. tila harjoittamisesta saalista sijaan ihmisen Sprint nopeus on noin 13-24 km tunnissa, erinomainen urheilijat voivat olla jopa yli 32 km tunnissa. Siksi haluamme voittaa Tyrannosaurus rex, monet eläimet (mukaan lukien scifi ihmisen) vielä taistella juosta.

Paleontologit ovat väittäneet vuosikymmeniä ajettavalla kapasiteetin Tyrannosaurus rex . Toisaalta, jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että Tyrannosaurus voi juosta hälyttävästi 20 metriä sekunnissa (72,4 km sekunnissa) ja toisaalta, jotkut enemmän viimeaikaisten tutkimusten mukaan Tyrannosaurus rex ei ole niin nopea on noin 5 ja 11 metriä sekunnissa (18-29 km tunnissa). Tutkimuksen johdolla William Sellers Manchesterin yliopiston School of Earth ja ympäristötieteiden laitos yliopiston Manchester, UK, edellyttäen näyttöä alhaisella nopeudella, ja tietokonesimulaatioiden osoittivat, että Tyrannosaurus Wang voinut juosta. päinvastoin tutkimuksessa todettiin, että Tyrannosaurus rex on hieman samanlainen lintuja.

William Sellers antoi kaksi kypsän teknologian biomekaanisiin piirteitä Tyrannosaurus rex analysoitiin tutkimuksessa, nimittäin monikappaledynamiikan dynaaminen analyysi (monikappaledynamiikassa dynaaminen analyysi, MBDA) ja luun stressin analyysi (luuston stressi analyysi, SSA). Tämä on ensimmäinen sovellus kaksi menetelmiä paleontologian, jolloin ominaisuudet dinosaurus fysiologia tarkempi . Aiemmat tutkimukset eivät ota huomioon ”luu kuorma” – paineen raja että luut pystyivät kestämään ennen kuin heidät rikki, jolloin di d ei onnistu. Uudessa tutkimuksessa tietokonesimulaatio otti huomioon kaikki paine haarojen Tyrannosaurus rex, ja sitten arvioidaan luun kuormat, kun siihen kohdistuu iskuja. Simulointi tulokset osoittavat, että Tyrannosaurus reuscist mitä käynnissä kävely, varmasti aiheuttaa ”sietämätöntä voimakas luun kuormituksen.” Toisin sanoen, kaikenlainen käynnissä tekee Tyrannosaurus rex jalka rikki.

”sen elinympäristö, kasvissyöjä dinosaurukset että voidaan kaapata ovat paljon hitaampia kuin aikuinen Tyrannosaurus rex, joka on kuin tappaminen on polkemaan. Mielestäni tässä tutkimuksessa merkittävä, koska se on muotoiltu suoraan fyysisiä ominaisuuksia luut itse ja nopeasti rajoittaa virtatyyppiä että näiden valtavien luut on varaa ”, sanoo Thomas Carr, eli paleontologi klo Karthagon instituutin Wisconsinissa,), ”tässä tutkimuksessa käynnissä Tyrannosaurus rex tulee mahdottomaksi, koska kuormitus on suoraan thluu, tämä päätelmä edelliseen työ on johdonmukaista, ja kannustaa eri tutkimuksissa keskittynyt samaan vastaus ”

Vaikka tulokset osoittavat, että T. rex kyennyt nopea Chase saalista, ja elämäntapa kuin. aiemmin odotettua vähemmän ”urheilu”, mutta Tyrannosaurus rex on edelleen pelottavaa saalistajien ”aikuisen Tyrannosaurus ei voi suorittaa itse asiassa ei ole väliä: se vain liikkuu nopeammin kuin saalista linjalla”. Thomas Karl selitti, ”sen elinympäristössä, sinun voi kaapata kasvissyöjä dinosaurukset kuuluu Edmonton Dragon (kuuluminen duckbill lohikäärme), kolmion lohikäärme ja lohikäärme, nopeus on paljon hitaampaa kuin aikuisten Tyrannosaurus -. se on kuin polkemaan tappaminen ”Carl ei osallistunut tutkimukseen.

David A. Burnham, paleontologi yliopistossa Kansasissa sanoo tutkimus ei ole kattava. ”Haluan nähdä samanlaisen analyysin Edmonton ja kolmio”, hän sanoo. ”Jos tiedot samaan aikaan asemaa näiden eläinten saaliiksi, niin meillä on selitystä. ”Toisin sanoen, Tyrannosaurus rex pitäisi olla nopeampi kuin nopeus, ainakin yli nuori, hidas ja sairaaseen henkilöön nopeutta, koska ne ovat tärkein saaliskala Tyrannosaurus rex.

Burnham sanoi tutkimuksen perusteella perusolettamuksia on Tyrannosaurus Wang käynnissä ryhti, ja en tiedä miten ”lihas järjestelmään miten koordinoida toimintaa,” tapauksessa todennäköisin spekulointi on, että ne käyttävät samanlaista reipas kävely kävelyä.

tutkimuksen vaikuttanut myös tutkimuksen muiden suurten saalistushinnoittelua dinosaurukset, kuten Southern Monster lohikäärme, Maplon ja korkean Spine. Sears sanoi, että nämä suuret dinosaurukset voidaan soveltaa samanlainen fysiologinen rajoituksia, mutta se vaatii enemmän perusteellisen tutkimuksen saadakseen tarkempia päättely. (Jokainen päivä)