Tyypin 2 diabetes miten estää sydämen vajaatoiminta?

kun potilaalla on sepelvaltimotauti ja tyypin 2 diabetes, sydämen vajaatoiminta voidaan ehkäistä tehokkaasti.
Julkaistu lehdessä ”American College of Cardiology” suuressa rekisterin tutkimuksessa tutkijat Karolinska Institute osoittivat, että tyypin 2 diabetes oli diagnosoitu potilailla, joilla sepelvaltimo leikkaus sai välillä sydämen vajaatoiminta, paremmin pitkäaikainen säilyminen.

potilailla, joilla on tyypin 2 diabetes, sydämen vajaatoiminta tämä vakava ongelma on varmasti suurempi kuin ei-diabeetikoilla.
Usein, mutta ei aina, sydämen vajaatoiminta johtuu ateroskleroottisen sepelvaltimotaudin (CAD) aiheuttama.
Parantaakseen verenkierto sydänlihakseen, CAD potilaat voivat ohitusleikkaus tai pallolaajennus katetrin.
Tutkimuksen mukaan, vaikka joukossa, joilla on diabetes tyypin 2 ja CAD, noin joka kaksi ihmistä, joilla hoidon näistä toimista.

pitkäaikaisvaikutuksia näitä menettelyjä, ei ole varma ennen, mutta tutkimalla tiedot yli 35000 rekisteröity, joilla on sydämen vajaatoiminta, jossa neljäsosa potilaita, joilla on tyypin 2 diabetes.
Tiimi totesi, että potilailla, joilla on sydämen ongelmia esiintyy kahdeksan vuoden kuluessa, korkeampi kuolleisuus, kun taas potilailla, joilla on CAD pahin ennuste.
Tutkimuksessa kuitenkin osoittaa myös, että ennen sydämen vajaatoimintaa sairastavilla potilailla tehtiin sepelvaltimo leikkaus, ja sen pitkän aikavälin selviytyminen ennuste on parempi.
Kun vaikuttavia tekijöitä, kuten vanhuuden tai muita sairauksia.

Tutkimus osoitti myös, että yli 90% tyypin 2 diabetes voi johtaa sydämen vajaatoimintaan vähintään yksi sairaus, kuten kohonnut verenpaine, krooninen ahtauttava keuhkosairaus tai eteisvärinä.
Näiden sairauksien hoitoon ovat helposti saatavilla, voivat parantaa pitkän aikavälin selviytymismahdollisuuksia.

& ldquo; meidän pitäisi keskittyä enemmän ehkäisyyn tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla sydämen vajaatoimintaa.
& Rdquo; Ms Johnson sanoi.

Tulokset perustuvat havainnointitutkimukset, jossa sepelvaltimo leikkaus ei ole satunnaisesti jakautunut, mikä liittyy sairastavuutta ja toiminta-aika epävarmuutta.
Niinpä jossain määrin, meidän täytyy tulkita näitä tuloksia varoen, ja virallisesti nämä tulevissa satunnaistetussa tutkimuksessa.