Under neste ympäristö pystyi valmistamaan useita drones

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden Mashable 3. heinäkuuta BAE Systems on julkaissut joitakin käsite videoita näyttää, miten massatuotantona UAV suurissa kokeessa sylinteriin.

Äskettäin BAE Systems ilmoitti valmistuksessa tulevaisuuden UAV käsite joillekin videoleikkeitä.
Videokuvan nesteestä metalli- tai elokuvan ”Terminator”.

mukaan yhtiön verkkosivuilla kuvaus, & ldquo; uuden koneen nimeltä Chemputer kykenee tuottamaan lentokoneiden ja monimutkaisia ​​elektronisia järjestelmiä molekyylitasolla ja yläpuolella kemiallinen reaktio.
& Rdquo;

näyttölaite drone suuresta säiliöstä kemiallisia kokeita tuotetaan ja siirretään kokoonpanopisteeseen.
Kokoonpano alue on upotettu robotti alueelle (UAV moottorin pitäisi olla osa) alueella.
Tietenkin tämä on vain käsite, mutta BAE Systems on käsite todeksi kirjattua, joten se ei todellakaan ole käsite video ei voi tulla totta.

BAE Systems maailmanlaajuinen tekniikan tutkija professori Nick Colosimo, lausunnossaan, sanoi yhtiön verkkosivuilla, & ldquo; olemme tutkineet tätä polkua, haluavat tehdä synteettisen kemian, materiaalien kemia digitoitu.
Jossakin vaiheessa tulevaisuudessa, toivomme pystyä käyttämään vähiten työvoimaa apua, koneella tyhjästä kokoonpanoa monimutkaisia ​​objekteja.
& Rdquo; hän sanoi, & ldquo; luoda pieniä ilma tulee olemaan erittäin haastava, mutta uskon, että luovan ajattelun ja integrointi digitaalitekniikan ymmärtävät digitaalisen ohjelma monimutkainen kemiallinen, materiaali järjestelmiä.
& Rdquo;

luonnollinen seuraava askel on & ldquo; chemputer & rdquo; tuotanto humanoidi robotteja.