Unen puute voi johtaa siihen, mitä

Mukaan New Delhi, Intia TV verkkosivusto 9 lokakuu raportti, New South Wales University ja University of Glasgow tutkimuksessa todettiin, että puutteellisesta nukkua voi vaikuttaa kasvojen tarkkuutta, joka on lain ja järjestyksen rikosteknisen työ on merkittävä, mutta ne, jotka puuttuvat
jotka nukkuvat päätöksenteossa on edelleen hyvin luottavainen, mikä korostaa entisestään unen puute vaikuttaa turvallisuuteen ja lain ja järjestyksen.

Raporttien mukaan tutkimukseen osallistujia pyydettiin vastaamaan samaan aikaan ihmiset näkyvät tietokoneen näytöllä on sama henkilö tai eri ihmisille.
Tutkimus ja päivittäinen kasvojen tunnistus testi kahdella tavalla: 1, kuva joka on vieras, 2, tämä testi ei liity muisti, kuva ihmiset samanaikaisesti.

Aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet univaje on edessä muistin heikkeneminen, ei tiedetä, unen puute voi vaikuttaa vedota kasvojentunnistustekniikkaa tunnistamismuistia.

University of Glasgow tutkija Betty (Louise Beattie) sanoi: & ldquo; huomasimme, että unen puute kolme päivää huono suorituskyky kasvot testeissä.
Toisessa testissä, huomasimme, että testitulokset potilaiden unettomuudesta on huono & rdquo ;, & ldquo; julkinen laajalti unen puutteesta, erityisesti niille, jotka työskentelevät öisin & rdquo ;, & ldquo; Tämä on lisätodiste unen puute ja
vuorotyö vaikuttaa heidän terveyttään, vaikuttaa kykyyn tunnistaa ja tunteita.
& Rdquo;

tutkijat sanoivat unen puute ei ainoastaan ​​vähennä tarkkuutta kasvojentunnistusjärjestelmän, vaan myös unen puute olivat varmempia omia virheitä.

UNSW Valkoinen (David White) sanoi: & ldquo; Jokapäiväisessä elämässä, usein vastakkain kuvia määrittää muukalainen, tutkimus osoittaa, että unen puute voi vaikuttaa kasvojentunnistus tarkkuus & rdquo ;, & ldquo; entistäkin
pelkäävät, että unen puute n kasvojentunnistus tarkkuus pienenee, mutta omia virheitä, mutta silloin vakuuttunut, että turvallisuuden nämä työpaikat vaihtuvat usein on merkittävä.
& Rdquo;

tutkimuksen tulokset julkaistiin lehdessä ”Royal Society Open Science” (Royal Society Open Science) päälle.