Universe oikeaan suuntaan?

Uusi tutkimus osoittaa, että maailmankaikkeuden laajeneminen on isotrooppista, mikä viittaa siihen, että maailmankaikkeus ei ole mihinkään suuntaan.

Mukaan British Daily Mail sanomalehti kertoi, että jos tunnet elämä ei ole suuntaa, ehkä tämä ei liity suuntaan maailmankaikkeuden.
Äskettäin yksi kaikkein ankarimmat tutkimus ja analyysi, tutkijat testasivat vanha hypoteesi analysoimalla joitakin vanhimpia säteilyn maailmankaikkeudessa ilmiö on olemassa, ilmoitti laajentavansa maailmankaikkeus on isotrooppinen.

Tämä tarkoittaa sitä, että maailmankaikkeus ei ole erityistä suuntaan, periaatteessa mistä tahansa suunnasta se on sama.
Uusin tutkimus, joka julkaistiin verkkolehti ”arXiv” The kosmologi päässä University College London ja Imperial College Britanniassa tutkinut kosmista taustasäteilyä (CMB), käytetään testaamaan kosmologisen vakiomallin perus loman Cheap Cigarettes
Let & ndash; & ndash; Copernican periaate.

kopernikaaninen periaate näyttö II-V.com, jolla on homogeeninen ja isotrooppinen maailmankaikkeus suuressa mittakaavassa tasolle.
Tutkijat cigarettes store käyttämällä Euroopan avaruusjärjestön Planck-luotaimen saamiseksi mittaukset kosmista taustasäteilyä (Big Bang säteily & ldquo; roskat & rdquo;) analysoitiin, ne eivät olleet etsivät säteilyä epätasapainoa, mutta ottaen huomioon eri menetelmistä kohdistaminen prioriteetti
kosminen taustasäteily on, niitä käytetään supertietokoneen havaitsemiseksi piilotettu tyyppi.
He havaitsivat, että kohteena on tietty

pyörimisakselin, laajentuminen tai erilaisia ​​akseli eri nopeuksilla, jotka perustuvat ominaisuuksiin gravitaatioaaltojen varhaisessa maailmankaikkeudessa voi tuottaa poikkeuksellinen pidennys ja puristus suuntiin.
Tiimi totesi, että 5 & ldquo; & rdquo;, näyttää malli on erityinen suuntaan.
Kirjoittajat sanoi tämä on ensimmäinen kerta löydämme yleisimpiä poikkeamat isotropic signaali, ne pysyvät homogeeninen yhdenmukaisuus avoimessa tai tasainen maailmankaikkeudessa, ei ole mitään erityistä rajaa vapautta.
Me uudelleen mukauttaa nykyinen kehys analyysin lisäksi lämpötilan kosmista taustasäteilyä polarisaatio tiedot, jotta voimme esittää tiedot kosmista taustasäteilyä ajaa tiukimmat rajoitteet.
Tämä tutkimus viittaa siihen, että maailmankaikkeus todellakin on isotrooppinen.