US – kehitetty robotti kykenee analysoimaan putkimainen jäteveden bakteerit Index

Kuten kuvasta näkyy, tämä on Massachusetts Institute of äskettäin kehitetty putkimainen robotit & ndash; & ndash; & ldquo; & rdquo; Luigi se voi tulla viemärin linja analyysi ihmisen jäteveden bakteerit indeksi.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä Yhdysvaltain Massachusetts Institute of Technology kehittää putkimainen uusin robotti, nimeltään & ldquo; & rdquo; Luigi jätevesi humans se voi suodattaa, analysoida kaupungin terveyden indeksi.

Tutkimushanke kutsutaan & ldquo; & rdquo;, maanalainen kaupunki tutkijat voivat ohjata robottia kautta älypuhelimen putkimaisen vesiputket, viemäripumpun robotti ja suodatetaan, tavoitteena on terveyden seurannan kaupungin.
On todettu, että putkimainen robotti & ldquo; Luigi & rdquo; on käsitys kaupungin kehittynyt laboratoriossa, laboratorio perustettiin 12 vuotta sitten.

Perception Laboratory johtaja Carlo kaupunki – Maserati (Carlo Ratti) selitti, että julkistamamme kaupungin piilotetut tiedot, jokainen ihmisen solu on 10 bakteerisolut, ihmisen mikrobisto koostumusta voidaan käyttää tunnistamiseen ihmisten terveyttä
avaintekijä, mutta miten mitata koko kaupungin mikro-organismien se?

laboratorio analyysissä havaittiin, että yli 50000 erilaista eri elävät bakteerit ihmisen mahalaukussa, mutta ennen käymäläjätevesiä jätevedenpuhdistamon tullaan vesitetty, sitten uudelleen kerätään ja analysoidaan
ei ole vaikutusta, joka on kehittää robotti Luigi alkuperä.

Putkimainen Robotti voi tulla viemäriputkeen ja varustettu GPS-laitteiden helpottamaan tutkijoiden seurata robotin erilaisia ​​toimintoja.
Luigi robotti viettää 1-2 tuntia joka viemäri haku, kerätä poistovirtanäytteet kelluvat.
Samalla se on varustettu ultraääniantureilla auttaa tällaisia ​​lieriön robotti pyörii noin 40 cm kyselyssä kohde.

mykkä absorboituaan nestemäinen jäteveden pumppu aktivointi, sitten lähetetään suodatin estää vessapaperi ja ulosteiden osaksi suodatusjärjestelmä.
Sitten jäteveden kautta toisen putkimainen laite kykenee kuvaamaan jäteveden viruksia ja bakteereja.
Kun jätevesi kerätyt näytteet menestys, Maserati ja joukkue seuraa näytteen, jolloin kaupungin epidemian ihmisten terveyden ja käyttäytymistä reaaliajassa raportteja.
Ensimmäisen hakemuksen jätevettä

älykäs robotti on tarkkailla kaupungin tartuntatautien leviämisen, tällä hetkellä, tutkimusryhmä toivoo voivansa kehittää uusia tapoja analysoida varhaista havaitsemista puhkeamisen.
Samalla, & ldquo; maanalainen kaupunki & rdquo; kaupunkien jäteveden hanke julkistetaan, miten se vaikuttaa ei-tarttuvat taudit, kuten liikalihavuus ja diabetes.