Uudet todisteet osoittavat, että vanha Mars voi olla märkä maailma

Xinhua News Agency, Lontoo 28. elokuuta – kansainvälinen joukkue julkaissut raportin Yhdysvaltain uuden ”Geologia” aikakauslehti, sanoivat analysoitiin jälkeen Mars ampua HD kuvia löytyy, on alue Marsissa jälkiä monet muinaiset uoman.
Tämä osoittaa, että ilmapiiri Mars miljardeja vuosia sitten voi olla lämmin ja kostea.

Tutkijat University College London johtama, korkean resoluution kuvia Marsin pinnalla NASA Mars Reconnaissance Orbiter palasi syvällistä analyysiä.
Tutkijat Pohjois Mars kutsutaan & ldquo; Arabiya Manner & rdquo; tasangoilla, havaittiin yli 17000 km pitkä joki ylösalaisin.

käänteinen kanava tarkoittaa, kun jotkut joet kuivuvat, jossa joen luonnollisessa ympäristössä jatkuvasti heikentynyt, joki talletetaan hiekka vähitellen muuttuu esiin rakenne, kuin koko sänky on käänteinen saman.
Joillakin alueilla on Mars, sekä joitakin kuivien alueiden maapallolla, löytyy ylösalaisin jokea.
Ylösalaisin kanava

löysi Marsissa uskotaan olevan muinaisen joen noin 30 metrin päässä sen korkea, leveys välillä 1000-2000 metriä.
Yksi

kirjoittajat, University of London Institute tutkija Joel & middot, Davis sanoi, kun varhainen Mars ilmastomallien arvioimaan tulokset osoittavat & ldquo; Arabiya Manner & rdquo; siellä oli sade, mutta teoria pitkäaikaisten todisteiden puutteessa, joka
jotkut ihmiset ajattelevat, että Mars on aina ollut jäätynyt planeetta, mutta & ldquo; olemme nyt löytäneet yhden alueen muistin valtavan vesistöön jää, tämä on Mars Cigar Storehouse kerran vallitsi lämmin ja kostea ilmasto on tukeva näyttö & rdquo;.

tutkimusryhmä uskoo välillä 3900000000vuosi sitten 3,7 miljardia vuotta sitten, & ldquo; Cheap Savukkeet Outlet Rabia Manner & rdquo; laskevissa tasangolla, mutta sitten kuivuneet nyt ylösalaisin, jättäen vain jäännökset joen.
Tutkijat sanoivat, että jos oli Life on Mars, ehkä nämä käänteinen joen säilyttäminen edelleen.
Sitten he jatkavat käyttää palovaroittimien cigarettes Shop tähden pass takaisin teräväpiirtokuvat perusteellisen tutkimuksen tiedot nähdä, jos on olemassa enemmän löytöjä.