Uusi edistyminen perinnöllisten skitsofrenian

Cigar Storehouse

tutkimus julkaistiin tänään ”Genome Biology” cigarettes Shop rahoittama Medical Research Council, tutkimus geenisekvenssin tietojen ja geenisäätelyn skitsofrenia indikaattoreita ja vastaava valvonta yhdessä.

skitsofrenia on geneettisesti epänormaaleja neuropsykiatrisia järjestelmiä, KKare cigarettes hulluus kouristuksia ja aivotoimintaa ominaista muutos.
Vaikka aikaisemmat tutkimukset ovat onnistuneesti tunnistettu geenimutaatio liittyy skitsofreniaan, mutta tutkijat mitkä geenit aiheuttavat näitä oireita ja miten rooli näiden geenien säätelevät epävarma.

tutkimus, verinäytteet 1714 yksilöiden, tämä tutkimusala on suurin otoskoko.
Tutkimus auttaa määrittämään, mitä erityisiä geenejä todellisuudessa vaikuttavat geneettinen vaihtelu skitsofreniassa, ja tutkijat tekivät vastaavia tutkimuksia muiden vaikeiden sairauksien piirretty suunnitelma.
Tutkimusryhmä Kings College London, University College London ja University of Aberdeen, yhteistyökumppanit, vaan myös tutkijoita Suomessa, Kiinassa, Saksassa ja Alankomaissa.

tutkimusryhmä keskitytty mahdollisten geneettisten sekvenssien ja DNA: n metylaatio, DNA: n metylaatio on geenin ilmentymisen säätelyyn ja toiminta epigeneettiset markkereita.
Samasta näytteestä geneettisen vaihtelun ja sääntelyn suorituskyvyn analysointi, tutkimusryhmä havaitsi, että monet geneettisen vaihtelun skitsofreniaan liittyviä aikaisemmin tunnistettu mahdollisen roolin geenisäätelyn.

tutkimusryhmä havaitsi myös 105 genomialuetta skitsofreniaan liittyviä 26 epigeneettiset muutokset, kun tietyn geenin lisätutkimuksia toiminnon lajitella, mahdollisena kohteena uusia hoitoja.
Professori Jonathan Mill

Exeter Medical School johti tutkimusta, hän sanoi, tässä tutkimuksessa korostetaan erilaisia ​​genomista tiedon integroinnin yhdessä paremmin ymmärtää valtavat mahdollisuudet sairauteen liittyvien DNA-sekvenssin vaihtelut, nämä vaihtelut voivat olla käytännöllisiä
vaikutus geenien toiminnan.
Vaikka tutkimuksessa vain huolissaan skitsofrenia, olemme soveltaa tätä lähestymistapaa muunlaisia ​​monimutkainen sairaus.
Dr. Eilis Hannon

Exeter Medical School, on ensimmäinen tekijä tutkimuksen, hän sanoi, tietenkin, geenitutkimuksen ja ainoastaan ​​rajoitettava yksinkertainen DNA: n sekvensointi, tässä tutkimuksessa, me samanaikaisesti DNA Metylointi suoritetaan
analyysi.
Yhdistämällä tulokset kahdesta molekyyli- korjausmenetelmistä, luomme listan suoraan vaikuttaa skitsofrenian geneettinen riskitekijä geenejä.