Uusi hoitomenetelmä Alzheimerin taudin Amerikkalaiset tutkijat löydetty

RIA Novosti 25 elokuu uutisia, USA aivotutkija havaittiin, että aivojen proteiini päivityksiä & ndash; & mdash; neureguliini 1 (NRG1), tämä proteiini voidaan tehokkaasti Alzheimerin taudin hoitoon brand Cigars.

yleisesti hyväksytty, että Alzheimerin tauti johtuu liiallisesta laskeumat neuronien sisällä aiheuttajaa & ndash; & ndash; & beeta, amyloidin aiheuttama.
Tällaiset & beeta; amyloidi on ja beta; amyloidiprekursoriproteiinin (APP) proteolyysin on muodostettu, se on mukana korjaus vahingoittuneiden proteiinien, ja voidaan yhdistää proteiinimolekyylien.
& Beta; amyloidiproteiinin amyloidiplakkeihin johtaa syntymistä ja hermosolujen kuolemaa.

ja Yhdysvalloista Institute of Biology Khajuraho Cambiasso Turk tutkijat äskettäin antanut cigarettes Shop nyt selkeä proteiinin funktion ja mdas brand Cigars h; & ndash; neureguliinille 1, proteiinia ei voi vain poistaa proteiinin aivoissa
laattoja, mutta myös hidastaa ja beeta – amyloidin plakin muodostumista.

Tutkijat tehdä Alzheimerin tautia hiiriin, laittaa hiiren aivoissa erityisellä neureguliiniproteii- 1-geenin viruksen replikaation, jonka tarkoituksena on tehdä neureguliinille 1 hiirillä
kasvuun.
Kokeilun aikana tutkijat etsivät hiiret sokkelo exit, ja sitten tarkkailla onko hermo proteiini, joka säätelee muisti kasvaa 1 hiiriä ja niiden neuronien proteiinia laattoja pienenee.
Kokeet osoittavat, että hermo säätelyproteiini 1 tekee parantaa muistia hiirillä ja Clear & beeta – amyloidiproteiinin plakkien.

Tällä hetkellä tutkijat eivät vielä tiedä erityisiä syitä tähän ilmiöön.
Mutta he uskovat, että neuromodulation 1 proteiini voi edistää muodostumista toisen peptidin & ndash; & ndash; enkefalinaasin entsyymi, entsyymi voi liueta proteiinia taajamassa.
Kuitenkin tosiasia on, että tapauksessa tarvitse odottaa tuloksia äskettäin kokeita tarkistaa.

Lisäksi tutkijat myös, että tärkein etu hermo asetuksen proteiini on, että se voi liikkua vapaasti läpi esteen aivojen ja muun kehon, ja siksi sitä voidaan joustavasti käyttää Alzheimerin taudin hoitoon.