Uusi laite voi havaita elektronisen signaalin kasveista vapautuu

kasvi julkaisee heikko sähköisiä signaaleja, ne ovat hyvin heikkoja, on vaikea havaita, tällä hetkellä, viimeistään sveitsiläinen yritys kehittää laite, joka pystyy havaitsemaan sähköiset signaalit suoraan kasville vapautetaan.
Tutkijat toivovat laite lisätietoja kasvi viestintää.

Mukaan British Daily Mail sanomalehti kertoi, että jos joku kertoo sinulle, että hän kuuntelee puhuu kasveja, saatat ajatella, että tämä mies on hullu.
Itse asiassa, kasvit voivat vapauttaa heikkoja sähköisiä signaaleja auttaa heitä kommunikoimaan, nämä sähköiset signaalit ovat erittäin heikkoja, vaikea havaita.
Tällä hetkellä Sveitsissä, viimeisin kehitetään uusi laite, jonka avulla omistaja kuunnella signaalia kasvit kukat julkaisu, tutkijat toivovat laite paljastaa lisätietoja kasvi viestintää.
Sähkö kasvi

vapautuminen havaittiin ensimmäisen vuonna 1873, mutta toistaiseksi vielä vaikea tutkia, koska sähköinen signaali kasveista vapautuu naamioitu tausta sähkömagneettisia häiriöitä.
Laite, jota kutsutaan & ldquo; Phytl Merkkejä Explorer & rdquo; suorilla ylimääräisiä antureita kasvi voi voittaa nämä vaikeudet, puhuessaan kasveja voidaan tehdä ääntä, mikä tarkoittaa, että jännite on muuttumassa, nopea muutos johtaa & ldquo; kolminkertainen huuto & rdquo
,.
Laite on Vivent

sveitsiläinen yritys kehitti, yhtiön tavoitteena on suunnitella innovatiivinen, lääketieteellisen ratkaisuja kasvien terveyteen, sekä ainutlaatuinen seurantateknologiaa.
Se ja muut kasvien kuuntelulaitteita merkittävästi erilainen, koska se seuraa kasvi, sen sijaan kuuntelee ympäristö muuttuu kasvin ympärille.
Tämä tarkoittaa sitä, että omistaja kasvi voi kuunnella puhua kasveja.

Vivent yritys käyttää matkapuhelinta kehittämää Tämä edullinen laite, kuka tahansa voi seurata kasvatetut kasvit, Salzburg, Itävalta University biofyysikko Gerhard – O’Brien Meyer (Gerhard Obermeyer), sanoi: & ldquo
, milloin ja miksi kasvinsuojeluaineiden käytön sähköisen signaalin, joka on kasvin viestintä mikä rooli, emme ole kovin selvä.
& Rdquo;

& ldquo; Phytl Merkkejä Explorer & rdquo; projektin perustaja Nigel – Val Bridgetown (Nigel Wallbridge) Dr. Kickstarter verkkosivuilla nostaa 58000 kiloa, hän huomautti, että jos ihmiset seurata sähkö- kasvit kasvavat julkaisu, antaa enemmän
tietoa kasvien terveyteen.
Tavoite

tämä laite on ymmärtää, miten kasvit kommunikoida ja käyttää näitä tietoja tarjota optimaaliset kasvuolosuhteet.
Val Bridgewater huomattava, että kasvi ystäville katsella niiden kasvit kasvavat, ja tallentaa signaalit ne vapauttavat tarkoittaa, että voimme ymmärtää näitä kasveja nopeammin.
Ihmiset voivat käyttää älypuhelinta tai tablet & ldquo; Phytl Merkkejä Explorer & rdquo; laite muodostaa yhteyden.
Laite odotetaan myyntihinta on 174 kiloa, jo huhtikuu 2017 myynti.