Uusi tilanne valo yhdistämällä yksi elektroni kvantti piiri voidaan toteuttaa

Kuten kuvasta näkyy, tämä on taiteilija kuvasi valon ansastusta nanometrin luokan eriste pinnan topologia, uusin tutkimus osoittaa, että yhdistämällä valon yhden elektroni voi muodostaa uudenlaisen säteiltä, ​​se on luonteeltaan valon ja elektroneja.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä, uusi tutkimus osoittaa, että uusi valon muodossa yhdistämällä yhden elektronin voidaan toteuttaa quantum piiri, korvaa elektroninen piiri.
Samalla, tutkimus auttaa myös tutkia ilmiötä kvanttifysiikan, pienemmät hiukkaset atomit voidaan ohjata näkyvällä tasolla.

Normaalille asia, kevyt ja pinnan sekä sisäinen elektroneja vuorovaikutuksessa reaktiota, mutta käyttämällä teoreettisen fysiikan simulointi valon ja äskettäin löydetty ominaisuuksia topologinen eristemateriaalia, Imperial College, University of London tutkijat havaitsivat, että ainoastaan ​​valo eristävän materiaalin pinnan topologia
sähköinen vuorovaikutus tapahtuu.
Tämä muodostaa yhdistetyn kevyt ja sähköisiä ominaisuuksia.

Normaalioloissa valo leviää pitkin suoraa linjaa, mutta kun valo muuttuu alkuperäisen polun ajaa kohtaavat elektronien pinnalle leviämisen.
Viimeisimmässä tutkimuksessa, joka julkaistiin äskettäin kysymys ”Nature Communications” -lehden, Vincenzo – Giannini (Vincenzo Giannini) ja työtovereiden simuloitu vuorovaikutus valon reaktion ympärille nanohiukkasia, nano-hiukkasten läpimitta on alle ,00000001 m, jonka
topologinen – eristävää materiaalia.

malli tulokset osoittavat, että valo, jossa on elektroninen ominaisuus, jota ympäröi nanohiukkasten, kun fotonit ovat ominaisuuksia valon.
Normaaleissa olosuhteissa, kun sähköinen ajaa pitkin materiaalin pinnan, kuten elektronisen piirin, kun se tulee materiaalin vikojen lopetetaan.
Kuitenkin tutkimusryhmä havaitsi, että edes valo Giannini tapasivat nanohiukkasten pinta ei ole täydellinen, edelleen käynnissä eteenpäin avulla sähköisen valon alla.

jos se muokattiin fotoni piirien harvoin joutuu fyysisen puutteita häiriöitä.
Dr. Giannini sanoi: & ldquo; tulokset Tutkimuksemme on merkittävä vaikutus tutkimuksen valossa, topologinen eristemateriaalia löydetty vasta viime vuosikymmenen aikana, mutta se voi antaa meille uusia tapoja tutkia tärkeitä käsitteitä fysiikan.
& Rdquo;

hän uskoo, että tämä koe osaltaan muodostumista uuden valon muodossa, se voidaan laajentaa helpommin tarkkailla tätä ilmiötä.
Nykyinen kvantti-ilmiöiden vain hyvin pieniä esineitä Havaintotason, tai esine on super jäädyttämistä, mutta tämä tutkimus, tutkijat kokeita huoneenlämpötilassa quantum ympäristössä.