Uusimman kehityksen tutkijat simuloitu Stingray robotti motion

ryhmä tiedemiehiä kehitti robotti vain simulaatio Stingray liike, mutta sen virtalähde on asennettu & ldquo; pieni osa luuranko & rdquo; rotan sydämen soluja.
Tutkimuksen yksityiskohtiin on julkaistu lehden äskettäin julkaistu ”Science”.
Engineers löytää inspiraatiota luonnosta ei ole mitään uutta, ja tämä yhdistelmä biologisia ja mekaanisia, kun kehitämme uusia vedenalainen robotti on ottanut tärkeän askeleen.

Robotti käyttää yhden sydänlihassolujen jäljitelmä (vain swing alaspäin), tulee olemaan todellinen olento toisessa kerroksessa lihakset vetää ylös.
Demo luuston rakenne on hyvin yksinkertainen, sydänlihaksen solut tuottavat liikkeen stimulaation jälkeen valo, alas joukon toimia voivat työntää sitä eteenpäin.

tutkimuksessa kirjoittajat huomata, että heidän robotit kuin normaali luistella paljon pienempi, ja siksi eivät ole suoraan vertailukelpoisia välillä, mutta tulevaisuudessa odotetaan kehittyvän tehokkaampaan vedenalainen mobiili robotteja.

Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kerta tutkijat löytää inspiraatiota luonnosta, me kiittää Under Velcro Velcro, sen syntymää tämä robotti myös ollut tietty apua.

tämä kone Stingray ei käytännössä voi käyttää, mutta voimme kuvitella sitä käytetään huolehtia erilaisia ​​vedenalaisen robotin kuten asentamalla kamera seurata merenpohjan tai laitteita.