Uusin kehitys tutkijoiden ajatus ohjaus nanobots

tutkijat ovat äskettäin kehittäneet kannettavan lääkkeen pienoiskoossa nanorobots, joka ohjaa tietokoneohjelmiston, joka voi havaita muutoksia aivojen toimintaa, mukaan lääkärin tietoisuutta opetuksen lääkkeen vapauttamiseksi.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tulevaisuus pienoiskoossa ajatellut ohjaus nanobots voidaan istuttaa elimistöön huumeiden toimittaman lääkärit mielenhallintaa, sairauksien ja niillä on siten täydellinen vaikutus.
Tällä hetkellä tutkijat ensin käyttää mielenhallintaa implantit eläviä organismeja nanobots, vahvistivat, että nanorobots voi vapauttaa lääkeaineen in vivo torakoita.

tutkijat totesivat, että tämä tekniikka voi käyttää hoitamaan aivojen sairauksien, kuten: skitsofrenia, masennus ja tarkkaavaisuushäiriöt.
Tämä scifi-draama ”Star Trek” ja ”Red Dwarf” nano robotti tekniikka on hyvin samanlainen kuin draamaa ryhmään mikro-robotteja käytetään korjaamaan vahingoittunutta ihmisen kudosta.
Tutkijat Bar-Ilan University Israelissa DNA-origami tekniikka tuottaa onton nano-robotti, lääkkeitä voidaan sijoittaa koteloon, ja käyttö rautaoksidipartikelien kemiallisesti tukossa.

jotta lääkeaineen vapautuminen, magneettisen elimen kuumentamalla voi vääristää DNA tapauksessa tämä tarkoittaa sitä, että lääkäri voi aina nanorobots säädellyn vapautumisen lääkkeen, pieni määrä, joka vapauttaa lääkkeen.
Tutkimuksen johtaja, Chief Bar-Ilan University nanoteknologian tutkija Ido – Bachelet (Ido Bachelet) Tohtori sanoi, tämä joukkue on nyt osoituksena ihmisen aivojen aaltoja hallita nanobots.

lääkärin koulutuksen ja oppimisen tietokoneohjelmaa käytetään havaitsemaan ihmisille, kun mielenterveyden aritmeettinen aivot rasitustiloissa suorittaa.
Tarkkailemalla muutoksia aivojen toimintaa, tietokonejärjestelmä voi laukaista sähkömagneetti, lukituksen torakka nanobots ruiskutetaan in vivo.

nanobots vapauttaa fluoresoivan proteiinin torakka elin, tutkijat voivat seurata edistymistä vapauttaa fluoresoivan proteiinin.
Tällä hetkellä tämä uusin tutkimus, joka julkaistiin äskettäin kysymys ”Public Library of Science & middot; kattava” -lehden.
Tutkijat huomauttavat, että tutkimus vahvisti, että hyväksyminen -kannan kognitiivisia tehtäviä, aktiivinen DNA robotti voi tuottaa solujen vaikutuksia hyönteisiä.
Tätä teknologiaa voidaan kytkeä päälle ja off-line bioaktiivisten molekyylien, joiden kohteena kognitiivinen tila vastausta.

He totesivat, että tämä tekniikka tarkkailemalla aivojen toimintaa voidaan käyttää ihmiskehossa, erityisesti skitsofrenian, masennuksen tai epilepsian hoidossa.
Nanobots ruiskutetaan potilaan kehoon, ne kantavat lääkettä, jossa on cap-kaltainen laite, joka sisältää aivot voivat havaita sähköisen signaalin anturin aktiivinen.

sähköisesti aktiivinen, kun aivot osoitti tietynlainen, joka voi laukaista cap-muotoinen laite sähkömagneetti, joka aiheuttaa vapauttamaan nanorobots kuljettaa huumeita.
Tutkimus johtaja Thatcher – Arnon (Sachar Arnon) sanoi: & ldquo; nanorobots voidaan suorittaa vaatimusten mukaisesti ihmisten asianmukaisia ​​muutoksia, esimerkiksi epilepsia, nanorobots voi havaita kohtausten välillä aivojen toimintaa, ja ajoissa
vapautuu nanobots tukahduttaa epileptiset lääkkeet.
& Rdquo;

Arnon korosti, että nano-robotti teknologia on todennäköisesti käytetään ulkopuolella lääketieteen alalla, esimerkiksi: voit juoda tarkkoja määriä alkoholia, jotta voit säilyttää miellyttävän tilassa, mutta ei juovuksissa.
Uskon, että tämä tekniikka olisi laaja soveltaminen näkymiä.