Uusin löytyi kolme salaperäinen jättiläisplaneetat binary järjestelmien

Vaikka tutkijat eivät tiedä

surround jättiläisplaneettoihin HD HD 133121A ja 133131B erityinen tilanne, mutta he spekuloivat, että he haluavat Jupiter, planeetta olisi lähellä ovat painovoiman vaikutuksesta.
Kuva on taiteilija kuvaa binary järjestelmään.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä tähtitieteilijät ovat löytäneet kolme tosielämän versio & ldquo; Tuta & rdquo;, koska planeetta on enemmän outoa on, että kolme jättiläisplaneettoihin noin kaksi laskutoimitus.

nämä kaksi ainutlaatuista binary nimettiin HD 133121A ja HD 133131B, ne ovat hyvin lähellä toisiaan pyörimisestä, kaksi tähteä vain 53900000000km pois, toinen vuoden binäärijärjestelmän erotettu kolmasosa etäisyys, samalla
tämä lähellä binäärijärjestelmään, on vielä kolme jättiläisplaneettoihin.

HD 133121A on kaksi planeettoja, tilavuus on 1,5 kertaa suurempi kuin Jupiter, ja toinen on puoli tilavuus Jupiter, ne ovat ainutlaatuinen eksentrinen elliptinen kiertorata, volyymi toisella planeetalla on 2,5 kertaa suurempi kuin Jupiter.
Kun kaksi tähdet hyvin läheltä toistensa ympäri, niiden II & V sisällä planeetta on todennäköisesti hiiltynyt maailma.

löytää tällainen suuri planeetat ovat hyvin harvinaisia, jättiläinen planeetan painovoima vääristää binäärijärjestelmään, joten ne eivät ole suorassa linjassa lentokoneessa yli asteroidin kiertoradan kallistuskulma 42 astetta.
Tähtitieteilijät tutkimalla omalaatuinen binäärijärjestelmään, ilmoitti, että tutkimus edistää suurempien planeettojen samanlainen Jupiter vaikuttaa rakenteeseen planeettojen järjestelmän.

Carnegie Institution tähtitieteilijä Johanna – Tai Sike (Johanna Teske) Tri sanoi tutkimuksen edistää kehitystä paljasti salaisuuden aurinkokuntamme.
Yritämme laskea jättiläisplaneettoihin kuten Jupiter, onko sillä pidempi tai eksentrinen kiertoradat, jos näin on, antaa tärkeitä vihjeitä ilmoitti perustavansa aurinkokunnan, voi auttaa meitä ymmärtämään, mistä löytää asuttava planeettoja.

on kaksi & ldqu UNM Clothingo; sun & rdqu cigarettes store o; konsepti tieteiselokuvaa ”Star Wars” Luke Skywalkerin kotiplaneetta Tatooinelta koska on kuuma tähtien säteily, on tullut autiomaa maailmassa.
Vaikka äskettäin löydetty kolme jättiläisplaneettoihin ei välttämättä ole sama kuin planeetta Tatooinella, mutta luultavasti päivä pitkään, ja hyvin kuuma.

tutkijat käyttivät Magellan – Clay teleskooppi planeetalla tutkia näiden kahden binary spektrometriaa, ihmetytti hyvin vähän rautaa sisältävät, ne ovat hyvin vanhoja tähdet, noin 95 miljardia vuotta vanha, ja sen tärkein ainesosa on vety
typpeä.
Toistaiseksi vain löytyy läsnä kuusi muuta eksoplaneettojen alhainen metallipitoisuus binary järjestelmään.

tämä uusin tutkimus, joka julkaistiin äskettäin kysymys ”Astronomy Magazine” Dr. Tai Sike sanoi kaksi tähteä binäärijärjestelmän todennäköisesti esiintyy eroja kemiallinen koostumus, joka on kuin kaksoisveli.
Luultavasti tähti alussa liittämistä joidenkin vauva planeetan, joten se hieman koostumusta muutetaan, lisäksi painovoiman kolme jättiläisplaneettoihin tekemään pieniä planeettoja kohti tähti.
Paljastumisen todennäköisyys binäärisen järjestelmän tähtiä kaikkien komponenttien on hyvin pieni, tulokset on tärkeä vertailukohtana ymmärrystä planeettojen syntyä, varsinkin binary järjestelmissä.