Uusin Tutkimuksen mukaan ihmisen toiminnan aiheuttaa maanjäristyksiä tullut vaarallisempi

US Geological Survey ennustaa, että vain Kuolonuhrien maanjäristys tällä vuosisadalla, nousee 250 miljoonaa ihmistä.
Kuitenkin jotkut uhrit kuolivat, kun maanjäristys tai maanvyöryn rockfall kuoli, jota voidaan läheisesti ihmisen mieletön metsäkatoa.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että maanjäristys on planeetan tappava luonnonkatastrofi, tilastojen mukaan viimeksi kuluneiden 20 vuoden aikana kuolonuhrien maailmanlaajuisen maanjäristys katastrofi 1,35 miljoonaa kuolemantapausta 55%.
US Geological Survey ennustaa, että vain Kuolonuhrien maanjäristys tällä vuosisadalla, nousee 250 miljoonaa ihmistä.
Tällä hetkellä asiantuntijoiden tutkimukset osoittavat, että ihmisen toiminta tehdä maailmasta enemmän ihmisen toiminnan vaaralliset metsäkadon aiheuttaja maanjäristyskatastrofin kallioon laskee ilmiöt.
Ottaen huomioon maanjäristys on

uhka ihmiskunnan aiheuttama, kuinka toteuttaa tehokkaita toimenpiteitä, joilla vähennetään kuolemantapauksia on tärkeää.
Tilastojen mukaan suurin osa kuolemista ja loukkaantumisia koska maanjäristys romahtaneiden talojen ja muiden rakennusten kaupunkien infrastruktuurin altistuu voimakkaalle maahan ravistamalla aiheuttama maanjäristys vakavimmissa tapauksissa ovat kokeneet suuriksi seisminen tapahtuma rakennuksen suuri määrä ihmisiä vaarassa.

ahdistava maanjäristys 2010 maanjäristys Port au Prince Haitissa, kun suuruus oli 7, ja edellä riskitekijöitä, nykyinen tilastojen mukaan kuolonuhrien Haitin Port-au-yli 15 miljoonaa, kuten maanjäristykset
kuuden viikon kuluttua suuren määrän haavoittuneita on kuollut.
Lisäksi asiantuntijat ennustavat, että Teheran ja Istanbul suuriksi seisminen tapahtumia voi esiintyä, se tarkoittaa, että tulevaisuudessa tulee olemaan vielä suurempi potentiaali kriisiin.

Lisäksi maanjäristys tuottavat myös maanvyörymät ja rock lumivyöryt ja muita tapahtumia, kuten: Vuonna 2008 Kiinassa Wenchuan 7,9 maanjäristys, maanvyörymän kuolonuhrien yli neljännes kuolemantapausten kokonaismäärä; 7,6 2005 Kashmirin maanjäristyksen, maanvyöryn tapahtumia
jolloin noin 2,6 miljoonaa kuolemantapausta; 2011 Christchurch, New Zealand 6.3 järistys, 185 kuoli viisi ihmistä kärsii johtuen jyrkkä kallio syksyllä kuoli.
Sen jälkeen

Christchurch maanjäristyksen tutkimuslaitokset alueen tilastot osoittavat, että joka vuosi tulee olemaan rock lasku tappoi asukkaat ilmiö, arviointi tiedot osoittavat, että jokaista tuhatta asukkaille todennäköisesti kärsivät tulevaisuuden kallio lasku vammoja
ja johtaa jopa kuolemaan.
Tällä hetkellä asiantuntijat korostavat, että kun meidän on harkittava tuhoisan maanjäristyksen arvio ihmisen toiminnasta, kuten: maanvyörymät ja kallio syntyy maanjäristys romahti, jotka liittyvät läheisesti ihmisen mielivaltaisesta hakkuut.
Tavallaan ihmisten tehdä maanjäristys muuttuu vaaralliseksi.