Väestön tutkimukset Etelä-Afrikassa väkiluku 500000

Etelä-Afrikka Limpopo koululaisille.
Maan väestöstä Seurantatutkimuksessa toteutetaan maaseudulla.
(Lähde: Ndlovu / Sowetan / Gallo Images / Getty Images) ilmoitti tänään

Etelä-Afrikkalainen hallitus laajentaa nykyistä väestöntutkimus maassa, luoda tulee Afrikassa tällaisiin tutkimuksiin suurin projekti & ndash; & ndash; noin
1% Etelä-Afrikkalainen väestö terveys, tulot ja koulutustaso radan.
Mukaan Etelä-Afrikkalainen tiede-

arvioi, että tämä lopulta kattaa seuraavan viiden vuoden aikana ainakin 50 miljoonaa ihmistä Väestörakenne hankkeen sijoittanut 264 miljoonaa randia ($ 19 miljoonaa euroa).
Tällä hetkellä projekti on onnistunut kolmen ensimmäisen vuoden rahoituksen, toinen osa on tarkoitus rahoittaa tulevaisuudessa talousarvioistaan.

Jos tämä tutkimus voidaan pitkään tavoiteltu, tutkijat toivovat saadut tiedot auttavat heitä elämään samalla radalla vastaavat esimerkiksi AIDS-viruksen (HIV), tuberkuloosiin, ja muita tärkeitä terveyteen liittyviä kysymyksiä ja seuranta, kuten syövän, diabeteksen ja muiden asiaan kehittyvien
uhkaan pyrkimyksiä.
Etelä-Afrikkalainen Science and Technology aikoo tehdä tutkimuksen useiden vuosikymmenien ajan seurata ihmisten elämää kehdosta hautaan ja seurata kehitystä sukupolvien välistä.

pitkäaikainen demografiset tutkimukset on tärkeä rooli sairauden kuvioita kuvattu.
Tutkimus vuonna 1948 Framingham, Massachusetts, kaupunki alkoi, osaltaan löytö houkutella, diabeteksen ja muiden kardiovaskulaaristen sairauksien riskitekijöitä, sairastumistilannetta ja mahdollistaa tutkijat voivat selvittää sukupolvien välistä.

Kuitenkin puheenjohtaja Etelä-Afrikkalainen Medical Research Council Glenda Gray sanoi, ja monissa muissa paikoissa kehitysmaissa, kuten Etelä-Afrikka ei kiinnittänyt huomiota niin pitkän aikavälin hanke, mutta enemmän huomiota hätätilanteita kuten HIV, Ebola ja vastaavat.