Varpaille ja kovettumia uusia ennaltaehkäisy ohjeet

Cambridgen yliopiston tutkijat ovat ottaneet ensimmäisen askeleen uuden menetelmän hoidettaessa tyypin 1 diabeteksen kehitystä onnistuessaan merkitsisi loppua kestämään kohtalo tautien vaikuta tavallisiin insuliinipistoksista, jota monet potilaat ovat lapsia
.

tyypin 1 diabetes on yksi yleisimmistä krooninen sairaus lasten, nopea kasvu ihmisten määrästä vuosittain.
Isossa-Britanniassa on noin 400000 ihmistä kärsi, mukaan lukien 29000 lasta.
Tyypin 1 diabeteksessa, kehon oma immuunijärjestelmä erehtyä insuliinia tuottavat haiman soluja tiedetään olevan haitallisia, ja näin hyökkäys, tuhota ne.
Tuloksena on puutteesta johtuvat insuliinin, veren glukoosipitoisuus on kuljetettava soluun.
Ilman insuliinia, veren glukoosipitoisuus nousee, jolloin lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin vahinkoja, joten potilaiden on pistää itsensä useita kertoja päivässä kompensoimaan insuliinia helposti.

julkaistussa tutkimuksessa auki pääsy lehdessä ”Public Library of Science & middot; Medicine” tutkimus Journal, yksi ryhmä Cambridge, Yhdysvalloissa Institute of Medicine / Wellcome Trust Diabetes tulehduskipulääke laboratorio johti moduloida immuunijärjestelmää,
tarkoituksena on estää potilaan immuunijärjestelmän solut hyökkäävät insuliinia tuottavia soluja niiden.

lääkkeet aldesleukin, rekombinanttia interleukiini-2 (- 2), nykyinen suuri annos hoitoon käytettävä tietyntyyppisten munuaisten kasvaimia ja ihosyöpä.
aldesleukin paljon alemmalla annoksella, parantaa kykyä säätelijä-T-solujen (immuunijärjestelmän solualaryhmiä), joka estää immuunijärjestelmää menettää ohjaus ja estää se tuhoaa kehon omaa elimiä (autoimmuunisairaus).
Avain tähän lähestymistapaa

ensin määrittää vaikutus kerta-annoksen aldesleukin tyypin 1 diabeteksessa potilaiden alaryhmässä.
Tämän saavuttamiseksi joukkue käytettyjen pitkälle kokeellisia muotoilu 40 tyypin 1 diabetesta sairastavien potilaiden monenlaisia ​​immuunivalvonnan, ja totesi, että tietyt osajoukot annos kasvaa 10–20%.
Nämä annokset voivat riittää estämään immuunijärjestelmän solut hyökkäävät kehon, mutta ne eivät estää elimistön luonnollista puolustusjärjestelmää, joka suojaa meitä tunkeutuvat bakteeri tai virus-infektio on välttämätön.

Tutkijat totesi myös, että aiemmassa tutkimuksessa Jotkut osallistujat eivät vastanneet, mikä voidaan tulkita myös niin ongelmana aldesleukin päivässä tapahtuvan annostelun.
Nykyinen Tulokset osoittavat, että päivittäinen anto johtaa kannan osiin tulee vähemmän herkkä lääkkeen, on suositeltavaa, jotta saat parhaat tulokset koskemattomuutta ei tarvitse ottaa lääkettä päivittäin.

& ldquo; tyypin 1 diabetes hoitamattomana on kohtalokasta, mutta nykyinen hoito & ndash; & ndash; injektioita useita kertoja päivässä insuliini ei ole kätevää, huonoimmat puolet potilaan tuskallisempaa, erityisesti lapsille, & rdquo; Frank Waldron-Lynch
lääkäri sanoi.
& Ldquo; Tavoitteenamme on kehittää menetelmä kohtelu voi lopettaa päivittäisen insuliiniruiskeita aiheuttaa potilaan oman immuunijärjestelmän tilan alussa vahinkoja.

& ldquo; Olemme alkuvaiheessa, mutta se on huumeiden tuottaa luonnollisesti kehossa tervehdyttää immuunijärjestelmän näistä potilaista.
Edelliset tutkimukset ovat keskittyneet tukahduttamaan immuunijärjestelmää, haluamme muuttaa sitä.
Seuraava askel on löytää optimaalinen hoito-ohjelma & ndash; & ndash; vaikka ei estä vahinkoa, vahingoittaa luonnollista puolustusjärjestelmää, mutta se vain parantaa elimistön oma vastaus.
& Rdquo;

tutkijat sanoivat, mitään hoitoa keskittyy aluksi vasta diagnosoitu tyypin 1 diabetes elin, joista monet ovat vielä pysty tuottamaan riittävästi insuliinia estämään komplikaatioita.
Hoito voi auttaa estää vahinkoja ja auttaa heitä jatkossakin tuottaa pieniä määriä insuliinia pidemmän aikaa.

corns tai kovettumia johtuu pitkä paksu pintakitkan tai paine jalka näyttävät tuskallista alueella.

niitä pitkiä yläosassa on jalka tai jalat on nimeltään varpaille.
Ne esiintyvät jalkapohjissa kutsutaan kallositeettien.

mukaan American jalkaterapeutin Medical Association (APMA) sanoi, missä ne ovat, varpaille ja kovettumia saattaa aiheuttaa haittaa, ja voi olla vakavia seurauksia potilaille, joilla on diabetes tai vaikuttaa liikkeeseen.

Mukaan yhdistyksen lehdistötilaisuudessa kommentteja, & ldquo; lievä varpaille ja kovettumia ei voi vaatia hoitoa.
Jos corns tai kovettumia ei anna sinulle aiheuttaa ongelmia, mitä se voi olla.
& Rdquo;

& ldquo; Jos varpaille ja kovettumia aiheuttaa kipua ja epämukavuutta, tai millään tavalla häiritse jokapäiväistä elämää, nähdä podiatrist.
Lisäksi potilailla, joilla on diabetes, verenkiertohäiriöitä tai muu vakava sairaus potilaiden tulee tarkistaa ylöspäin, & rdquo; organisaation suosituksia.

jos on olemassa pieni varpaille ja kovettumia, lääkäri voi suositella, että vaihdat kengät, tai lisätä joitakin muita täyteaineita.

corns tai kovettumia mutta edullisemmin lääkäri.
Sitä voidaan kaapia pois veitsellä siivu paksuuntunut iho.
Tämä on tuskallinen korjaamiseksi, koska iho on kuollut.
Mukaan APMA, varpaille tai kovettumia jos toistuvat hyökkäykset saattavat tarvita hoitoa.

Jos corns tai kovettumia aiheuttaa voimakasta kipua, voit käyttää kortisonia.
Joissakin tapauksissa leikkaus voi olla tarpeen, yhdistys sanoi.

estämiseksi varpaille ja kovettumia, kuluminen oikea kengät.
Jos sinulla on jalka tai varvas epämuodostumia, kysyä lääkäriltä, ​​mitä sopivin kenkiä.

mukaan APMA, käyttää geelilaput voi aiheuttaa varpaille ja kovettumia vähentää kitkaa ja painetta.
Jalkaterapeutti voi auttaa sinua löytämään paras paikka bongata geeli tyyny on sijoitettu.