Venäjä aikoo kehittää ” teleportaatio ” teknologia

Miten

Teleport Mukaan British ”Daily Telegraph” raportoi 22. kesäkuuta kertoi, että Venäjä on ehdottanut monen miljardin dollarin strateginen kehitysprojekti, elokuva ”Star Trek” in & ldquo ;? Teleportti & rdquo; teknologia
tai tulee todellisuutta.

Venäjän teknologiateollisuuden suurin investoija Galicki edustettuina: & ldquo; kuulostaa nyt epärealistinen, mutta Stanford jo ollut menestyksekäs kokemus kokeellinen molekyylitasolla.
Nyt monet tekniikka on johdettu tieteiselokuvissa.
& Rdquo; Lisäksi tutkijat Delft University of Technology vuonna 2014, on vahvistettu ensimmäisen kerran puoliksi alkeishiukkasia koodattu lähetys voidaan lähettää 3 metriä ja ilman vääristymistä.

raportoitu, että & ldquo; Star Trek tyyli & rdquo; tavoite on sisällytetty Venäjän kansallisen tieteen ja teknologian suunnitelma, suunnitelma valtion rahoittamien strateginen kehittämissuunnitelma, jonka tarkoituksena on tutkimuksen kehittämistä avainaloilla investoinneille.

Mukaan Venäjän ”Kommersant” kertoi, että hanke maksaa $ 2.1 trillion.
Hanke tehtäviin kuuluu kehittäminen tietokoneen ohjelmointikieli, kvanttilaskentaan ja hermoston rajapinnat (liitetty suoraan tietokoneeseen ja aivojen) Venäjä.
Venäjä toteuttaa hankkeen tai edistää sen IT-alan ja korkean teknologian taloudellista kehitystä.

Raporttien mukaan Venäjän ohjelmointi ja ohjelmistojen teollisuus ovat hyvin näkyvästi.