Venäjä ilmoitti onnistunut testi Pulse Detonation Engine Space

Itar-Tass raportoi 27. elokuuta Venäjän onnistuneesti maailman ensimmäinen seuraavan sukupolven ympäristöystävällisiä nestemäistä polttoainetta käyttäen pulssia räjäytystä ilmailu- moottori testaus.
Viime vuosina Yhdysvallat ja Kiina edelleen tehdä läpimurtoja alalla ilmailu-, avaruusvaltojen Venäjällä ja entisen on suhteellisen hiljainen.
PDE pidetään 21. vuosisadan lupaavin ilmaa ja tilaa voimalaprojekti, ja nyt se on testi onnistuu, niin että Venäjä veti yksi taaksepäin kovassa kilpailussa alalla ilmailu.

Mikä on pulssi räjäytystä moottori?

Venäjä News 27, sanoi pulssi räjäyttämistä hiukset brand Cigars motivaatio on uusi moottori käsite, sen periaatteet ja yhteiset ilmailun suihkumoottori tai rakettimoottorin ovat erilaisia.
Tämä vallankumouksellinen moottori palotilassa suoraan nakutuksen palaminen räjähdykseen aalto syntyy puristettu kaasu, mikä tuottaa tehoa.
Verrattuna tavanomaisen moottorin, poistaa tarpeen pulssin räjäytystä moottorin kompressori, turbiini ja muut osat, on rakenteeltaan yksinkertainen, työntövoima-painosuhde, alhaiset kustannukset ja niin edelleen.
Väitetään, tulevaisuus molempien raketit, ohjukset, tai tilaa kone voi käyttää pulssin räjäytystä moottori, sitä pidetään lupaavin 21. vuosisadalla ilmaa ja tilaa valtaa projektin.

Itar-Tass, että Venäjän mahdollisuudet Research Foundation julkisti tänään uuden konseptin moottori testi oli onnistunut, suorittamien testien Venäjän ammattilainen laboratorio nestepulssin räjäytystä moottori, Novosibirsk Sergei Ignatiev jopa Fluid Dynamics Institute Venäjän tiedeakatemian
ja Moskovan ilmailun instituutin ja muiden tutkimuslaitosten jättiläisiä yhdessä.
Raporttien mukaan Venäjän näkymät Foundation tuki ei ole pieni, se perustettiin vuonna 2012, on tällä hetkellä ainoa venäläinen Defence Research erikoistunut huipputeknologiaa tutkimusorganisaatio.

kertoi, että venäläiset tutkijat heinä-elokuussa tämän uuden moottorin toteuttanut useita testejä, polttoaineen Testissä käytetään nestemäistä happea ja kerosiini.
Hanke johtajat Baolei Si & middot; Sato Ostrovskii sanoi testin tuotettu eri energialähteiden paineaallon, ja tasapainottaa tärinä- ja iskukuormituksia.
Kokeelliset tutkimukset ovat selvästi osoittaneet tekninen toteutettavuus tämän uuden moottorin.
Nyt Venäjä tietojen tutkimukseen ja mallintamiseen vaihe tehtävä on saatu päätökseen, työ painopiste sytytys pilottivaiheen.

kaksinkertaistaa polttoainetehokkuutta

Venäjän media kuvaili tämän testi onnistuu ilmailu- historia & ldquo; & rdquo;. Käänteentekevä tapahtuma
Monissa maissa edistävät aktiivisesti pulssin räjäytystä moottori, ilmailu tutkimus ja kehitys, mutta tuloksetta.
Väitetään, vuonna 1940 Neuvostoliiton tiedemiehet Yaakov & middot; Zeldovich ensimmäistä kertaa voi käyttää mahdollisuutta nakutuksen palamisenergiaa teoria, mutta saksalaiset sitten soveltamista ajoittainen knock aiemmista tutkimuksista.
Century 50–60vuosi on valaistumisen pulssin räjähdykseen moottori, Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen työstä tämän moottorin jatkuu tänään, mutta ei oikeastaan ​​voida soveltaa sitä avaruusalus.

Kiinan ilmailun asiantuntijoiden Yanan 28, kertoi ”Global Times” reportteri, pulssi räjäyttämistä moottori sillä ehdotettu ajatus, tila yhteisö on kutsuttu & ldquo; Unelma Power & rdquo;.
Tavanomaiset rakettimoottorin kuuluu periaatteessa & ldquo; vakiotilavuudessa palaminen & rdquo;, vaikka teknisesti edelleen parantaa, mutta silti ei läpimurtoa periaatteeseen syntyminen paljon potentiaalia kaivosalueiden on käytetty.
Pulssin räjäytystä Moottorin palaminen teoria kuuluu tehokkainta & ldquo; & rdquo;, jatkuva paine palaminen termodynamiikan kannalta on kustannustehokkain tapa lisätä kulutusta, polttoainetehokkuus parannus rakettimoottorin kaksinkertaistui.
Lisäksi pulssi räjäytystä pyörivät komponentit vahingoitu helposti, joten rakenne on yksinkertainen ja helppo huoltaa.

Wang Yanan sanoi, jos pulssi räjäytyksen moottorin käytännöllinen, tuo mullistavia muutoksia alalla ilmailuteollisuuden.
Tämä koskee paitsi alan ilmailu- moottori voidaan ladata myös koneessa.
Teoriassa se mahdollistaa maksiminopeus lentokoneen jopa 10 kertaa äänen nopeudella.
Tutkijat ovat haaveillut tulossa varustettu pulssi räjäyttämistä moottorin tilaa kone voi helposti matkustaa maan ja taivaan välillä.
Korkea palamisen hyötysuhde pulssi räjäytystä moottori, joten se on erittäin sopiva teho partio ilma, miehittämätön tiedustelu ilma ja muut pitkän kestävyyttä lentokoneiden ja Pentagon näkee sen nopea suorituskyky, raskaaksi perustuu tähän moottoriin kehittänyt hypersonic aseita.

käytännön tie on vielä pitkä

mutta perusperiaate pulssin räjäytystä moottori, vaikka selvä, mutta todella saada se ylös ja on vaikea.
Wang Yanan sanoi, että koska on vahva tärinää ja kovaa ääntä, kun nakutus palaminen, näitä ongelmia ei ratkaista, on vaikea pulssin räjäytystä moottori miehitetty kaupallinen lento tai tarvitset vakaan toiminnan sotilaslentokoneiden.
Lisäksi nykyinen kansallinen tutkimusta tästä vallankumouksellinen moottori on vielä varhaisessa vaiheessa, muoto palotilan moottorin, suutin vielä valmistelevassa vaiheessa suunnittelua.

huolimatta Venäjä on edelleen mahdollisuus Research Foundation, hän sanoi teknologian läpimurtoja osoittavat, että Venäjä on kiistatta maailman moottorin kehittämistä ja tuotantoa johtaja.
Venäläinen & ldquo; valta & rdquo; koneet tutkimuksen ja tuotannon Commonwealth, insinööri Vladimir & middot; Chiva Ivanov ylpeänä sanoa: & ldquo; onnistuminen Näiden testien Venäjän rakettimoottorin brand Cigars edistää kehityksen suuri merkitys.
Olemme taistelleet vuosia tähän tulokseen.
Olemme tyytyväisiä, tulevaisuudessa tarvitaan tämän tyyppinen moottori.
& Rdquo; Venäjän tieteelliset tarkkailijat Alexander & middot; Galkinin sanoi, että tämä on merkittävä saavutus alalla Venäjän tilaa raketti, edelleen edistää Venäjän ilmailu-, Venäjän tulevaisuus oli cigarettes Shop johtava asema alalla ilmailu- moottori.