Venäjä käynnisti maailman suurin ydinkäyttöinen jäänmurtaja

Toistaiseksi Itämeren kokoonpanotehdas on 10000 tonnia metallirakenteiden, rakennusalan työntekijät ovat alkaneet koota päällysrakenteen Arktika, Sibir ja osien kokoonpanosta ja toinen alus sarjassa.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, Venäjä on käynnistänyt maailman suurin ydinkäyttöinen jäänmurtaja rungon Arktika.
Se tulee tehokkain kahden reaktorin jäänmurtajia, ja liittyy laivastoon Rosatomflot halutaan turvata maanpuolustuksen ja purjehdus arktisella.
Kyytiin valtava laiva on osa 22220 viettää $ 1.9 miljardiin euroon projekti, kun valmis, se pystyy käsittelemään lähes 150 tonnia vettä.
Alus torstaina käynnisti grand Baltian telakalla Pietarissa, se on johtava alus hankkeen 22220.
Vuodesta marraskuu 2013 Arktika kölin kaatamalla lähes kolme vuotta, kölin runkoon rakenteellisen tuen.

venäläinen jäänmurtaja valtava 586 jalkaa pitkä ja yli 100 jalkaa leveä, ja pystyvät murtamaan jopa 10 jalkaa paksu ja 13 jalkaa syvä jäätä.
Rosatom päätoimittaja Sergei Kirijenko sanoi, että mitään järkeä, Arktika käynnistää ovat onnistuneita.
Voidaan sanoa, että vuoden 2017 loppuun mennessä, jäänmurtaja liittyy Rosatomflot.
Tämä ylläpitää vuotuinen Venäjän kansallisen puolustuksen ja liikennöintikelpoisia arktisten avaa uusia mahdollisuuksia, mutta myös varmistaa, että Venäjä ja koko maailma ovat kriittisiä alueellista taloudellista kehitystä.

Arktika on varustettu kahdella tislattua vettä, tislattua vettä, kukin pystyy käsittelemään 70 tonnia ja 33540 tonnia vettä siirron.
Mukaan Venäjän media, alus on & ldquo; vaihteleva kelluntaominaisuuksia & rdquo; auttamaan laivan saattue läpi jäädytetty vesillä.
Toistaiseksi Itämeren kokoonpanotehdas on 10000 tonnia metallirakenteiden, rakennusalan työntekijät ovat alkaneet koota päällysrakenteen Arktika, Sibir ja osien kokoonpanosta ja toinen alus sarjassa.

Pian ryhmä koottu kolmen ensimmäisen Ural runko-osaan.
Arktika RITM-200 on kaksi ydinreaktoria, mikä tuo sivuston kesäkuussa Podolsk.
Mukaan Sputnik, kaksi ensimmäistä alukset ottaa käyttöön joulukuussa 2019 ja joulukuu 2020.
Liittovaltion parlamentin puhemiehen Valentina Matvijenkon, johtaja Atomic Energy Corporation Sergei Kirijenko jäsenet liittoneuvoston puheenjohtaja National Institute of Polar ja Aleksey Rakhmanov Artur Tšilingarov puheenjohtaja OSK, osallistui tilaisuuteen rungon.