Venäjän avaruusjärjestö aikoo vähentää ISS miehistön

Venäjän avaruusjärjestö toivoo ennen laukaisua monikäyttöinen laboratoriomoduuli vähentämällä miehistön säästää rahaa, on monikäyttöinen laboratorio moduulin International Space Station Venäjän vastaava jäsen

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, Venäjän avaruusjärjestö virkamies sanoi
Venäjän avaruusjärjestö päätti vähentää tilapäisen venäjän astronautit International space station, tämä ohjelma ei ole merkittävää vaikutusta tehtävän NASA avaruusasemalla.

Venäjän media on aikaisemmin ilmoitettu, että Venäjän avaruusjärjestön suunnitelmia alkaen maaliskuuta 2017, kansainvälisen avaruusaseman vähenee kolmesta kahteen Venäjän astronautit.
Space Agency perjantaina (syyskuu 23) Unionin avaruusalus kuljettaa astronautit käynnistää uuden lopulliset päätökset ennen käynnistämistä, ja antoi virallisen lausunnon.
Mutta 17. syyskuuta Venäjän avaruusjärjestö ilmoitti käynnistämisen viivästyi teknisistä syistä.
NASA avaruusalus voisi käynnistää uudelleen lokakuun alussa.

Venäjän avaruusjärjestö toivoo ennen laukaisua monikäyttöinen laboratoriomoduuli, säästää rahaa vähentämällä miehistön, monikäyttöinen laboratorio moduulin kansainväliselle avaruusasemalle vastaa Venäjän osa.
Toistuvat lykkääminen käynnistää jäsenen, nyt aikoo käynnistää myöhemmin vuonna 2017.
Jos Venäjän avaruusjärjestö astronautti 3 voidaan vähentää kahteen, ne pystyvät leikata 2017 ensimmäinen Progress lastin avaruusalus käynnistää.
Avaruusalus voi resupply International Space Station, on syytä käynnistää suunniteltu vuonna 2017 neljä kertaa.

Venäjän avaruusjärjestö ei ole vielä virallisesti vahvistettu näitä suunnitelmia, mutta se on ilmoittanut muiden sponsoreiden mukana kansainväliselle avaruusasemalle.
Vuonna American Academy of Astronautics 15 syyskuu Long Beach, California at 2016 Air Space konferenssin Exploration ja NASA apulaisjohtaja toiminnan Bill Gerstenmaier ihmiskuntaa haastattelussa saaneensa viestin Venäjän suunnitelma.
Hän sanoi analyysi toimielinten että Venäjä vähentää miehistön Kansainvälisen avaruusaseman käynnissä minimaalinen.
Hän ei usko, että tämä tulee olemaan merkittävä vaikutus koko tehtävän, mutta ne ovat edelleen ratkaista kaikkia yksityiskohtia.

varavaltuutetun Bill Gerstenmaier korosti kaksi avaruusaseman astronautit riittää loppuun huoltotöitä kantamaan osa Venäjää.
Henkilökunta leikkaukset eivät vaikuta enemmistön avaruusaseman tutkimukseen.
Hän sanoi tutkimusohjelman on vahva sietokykyä, voimme selviytyä hyvin näihin.
Ainoa poikkeus on, että ihmisten terveyttä koskevaa tutkimusta.
Kuten tutkijat yksi vähemmän arvioimaan painottomuuden ihmiskehoon näytteet, etsimme uusia tapoja saada enemmän Venäjän tietoa.