Videopelien pelaaminen parantavat kapasiteettia ihmisten havaintokyvyn ja huomiota

Mukaan British ”Daily Mail” raportoi 10. lokakuuta, vaikka jotkut ihmiset pelaa videopelejä vitsaus, joka paitsi ajanhukkaa, johtaa painonnousua tai monia muita terveysongelmia, mutta kaikki eivät ole yleistettävissä.
Tutkijat Yhdistynyt kuningaskunta totesi, että pelaaminen virtuaalipelien voi todella parantaa ihmisten käsitystä ja huomiota kyky.
Verrattuna koskaan pelata peliä, viikko pelaamiseen 1-5 tuntia virtuaalista tietoa voidaan korottaa 5% tarkkuudella.

Vaikka pelaaminen on monia kielteisiä vaikutuksia, mutta jotta löydettäisiin aktiivisemman roolin, ryhmä psykologeja Nottingham Trent University (Nottingham Trent University) sai 43 osallistujaa, jossa heitä pyydetään täyttämään muistion
testi.
Testi on jaettu kahteen ryhmään, joista ensimmäinen ryhmä osallistujia pyydettiin löytää rulla valkoisin kirjaimin mustalla kirjaimet, toinen ryhmä pyydettiin kierretään 0 astetta, 90 astetta, 180 astetta ja 270 astetta neljään suuntaan tunnistaa tavoite kirjain
.

Näissä kokeissa näytön yläreunassa kirjaimet vaihtuu kerran kymmenessä sekunnissa, edellytetään, että osallistujat muistaa yksityiskohtia näistä kirjeistä.
Kaikki ärsytys tulee näkyviin tietokoneen.
Osallistujia pyydetään etäisyyden seurata 60 senttimetriä paikallaan, noin kokoa havaittu varhaisen minuscule numero.
Kaikki kirjaimet ovat musta, harmaa tausta, valkoisin kirjaimin ainoa tavoite.
Päätyttyä testin, tutkijat kysyy osallistujia pelaamista tottumukset, erityisesti niiden viikoittaista peliaikaa.

analysoimalla testitulokset, tutkijat huomasivat, älä testejä, verrattuna ihmisiin, jotka eivät koskaan kosketa peli, tarkkuutta käytetään pelata videopelejä ihmiset keskimäärin 5% prosessoriteho ärsyke nopeasti kehittymässä nopeammin,
tehokkaampi.
Tämä on ensimmäinen tutkija testata tällä tavalla voi parantaa pelin kohtalainen huomiota, useimmat aikaisempi tutkimus on keskittynyt peli on kiinteä.

asiantuntijaryhmä johtaja Christina Howard sanoi: & ldquo; ajattele niitä, jotka eivät pelaa peliä, joka 100 kirjeillä nopeasti liikkuvat saattavat menettää viisi, tiedät, että 5%, kuinka merkittävä rooli.
Ne, joilla on jo poikkeuksellisen käsitys ja huomiota mahdollisuus pelata peliä, tai ne pelata peliä juuri siksi se on niin ominaisuuksia.
Joko niin, uskomme, että tämä paljasti tarve parantaa päivittäisiä toimia nopeasti koettu kyky olla avuksi, kuten ajo, urheilu, tai niitä vastaavien ammattilaisten seurannasta.
& Rdquo;