Virgin Galactic käynnistää satelliitin super liikenteen

Virgin Galactic George Whitesides

puheenjohtaja, Boeing 747 ilma kuljettaa kuin kunkin tehtävän tarkoittaa LauncherOne voidaan säätää niin, että jokainen asiakas voi olla tyytyväinen.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, Virgin Galactic ilmoittivat tänään ja Australian satelliittiyhtiöltä Sk cigarettes store y ja avaruus Global allekirjoittivat satelliittiviestintäjärjestelmän käsittää neljä käynnistää sopimusta neljässä LauncherOne tehtävä, jokainen päästää enemmän
satelliitti.
Erityisiä sopimusehtoja ei paljastettu, mutta Virgin Galactic aikaisemmin tarjous on kustannus per tehtävä LauncherOne enintään 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.
Lanseeraus on ensimmäinen syöttää lempeä kaltevuus kiertoradalla LauncherOne tehtävä kantaen raketti kuljettaa Boeing 747 lentokoneen, otetaan pois lentokentällä ei julkistettu.
George Whit

Virgin Galactic presidentti cigarettes Sale esides sanoi Boeing 747 lentokoneen kuljettavat keinoina LauncherOne kutakin tehtävää voidaan säätää niin, että jokainen asiakas voi olla tyytyväinen.
Kaupalliset yritykset ja hallitukset toivovat, että aikaan päiväntasaajan kiertoradalla satelliitti käynnistää, kiertorata siirto suorituskyky menetysten voidaan minimoida.
Olemme tyytyväisiä päästä sopimukseen Sky and Space Global niin hyvä yritys, jotta varmistetaan vakaan käynnistää satelliitteja kiertoradalle.

Sky and Space Global puheenjohtaja Meir Moalem sanoi meillä on ilo työskennellä Virgin, näimme hyvin tietoisia innovaation ja asiakaspalvelun, Virgin meillä on sama idea, ja toivoa viestintäteknologian kehitys Cigars brand
pohjimmiltaan muuttaa ihmisten elämää.
Virgin Galactic on tehtävä yhteistyötä LauncherOne ihanteellinen kumppani, toivomme työskennellä yhdessä muuttaa maailmaa.