Wingspan yli 700 mm saalistavat nuoret liskot: sudenkorento esi-isät Han niin tukeva

Zhang Haichun joukkue löytyy Junggar Basin, alkuperäinen sudenkorento fossiileja (vastaajamääristä kartta)

kesä on aikeissa siirtää, meidän täytyy jäähyväiset kuuma aurinko, kukka pieni hame lisäksi pelkään edes tilapäisesti taivaalla sudenkorennot täytyy nähdä.

”Jasper silmä kiille siivet, kevyempi kuin perhonen ohut mehiläinen.” Ihmiset vaikutelman sudenkorennot, pieni ja kevyt, tai tyylikäs kukkia tai valo vesi. Kuten kaikki tietävät, satoja miljoonia vuosia sitten, pieni ja kaunis sudenkorento oli myös ilmaa ”jättiläinen.” tällä hetkellä löytynyt suurin sudenkorento, evän näyttelyn jopa 710 mm, asuvat alussa 280000000vuosi sitten alussa joukkoviestinnässä, on maailman suurin tunnettu hyönteisiä. Joten, mikä on syy näihin valon Flying mestari satoja miljoonia vuosia sitten on niin valtava ruumis?

Dragon on eräänlainen antiikin hyönteisiä, aikaisintaan voidaan jäljittää +320.000.000vuosi sitten.

Taxonomy sudenkorento pää on jaettu sukupuuttoon antiikin sudenkorento pään alkuperäisen sudenkorento pään ja moderni sudenkorento pään kolme luokkaa. Siitä hetkestä näkökulmasta, kolme ovat hallittu kasvu suhde: muinainen sudenkorento vain päähän selvisi myöhään hiilikaudella aikaisin, alkuperäinen sudenkorento pään ilmestyi Late Paleozoic ja lopun Triaskausi lopussa; sudenkorento pää ilmestyi joukkoviestinnässä, Jurassic säteily, jälkeläisiä ovat jatkaneet tähän päivään .

antiikin sudenkorennot ovat paljon suurempia kuin kuviteltiin. Sen näkyvät 300 miljoonaa vuotta sitten, että Mesozoic aikana, sudenkorento pää on vähitellen tullut suurempi, tuli ilmaa ”hallitseva.” Kuten saalistaja eläimiä, niiden pääasiallinen ruoka on erilaisia ​​hyönteisiä, sekä joitakin pieniä selkärankaisia, kuten nuorten liskoja, on kirjain meatless.

Joten, when ilma ”Overlord” kuka kuinka suuri se?

suuhun että ei, fossiilisia todisteena. Mukaan Kiinan tiedeakatemia Institute of paleontologian tutkija Zhang Haichun, yksi ryhmän jäsenistä, University of Hong Kong jatko-opiskelijat Zheng suuri polttava, johti Zhang Haichun joukkue meidän Junggar Basin luoteeseen reuna löytyi 200 miljoonaa vuotta sitten, alkuperäinen sudenkorento fossiileja. Tämä uusi löytö alkuperäisen sudenkorento siiven pituus 101-102 mm, siipi leveys 210 mm (A4 paperi lyhyt sivu pituus), on Kiinan Mesozoic tunnetaan nykyisin toiseksi suurin sudenkorento fossiileja.

sama Zhang Haichun joukkue, muutama vuosi sitten Mongoliassa Ningcheng Jurassic Road tiikeri ojaan fossiilisten kerros, myös löydetty säilynyt lähes täydellinen sudenkorento forewing fossiileja, siipi pituus 107,6 mm, leveys 14,3 mm, vastaavasti päätellä, että sudenkorento siipien kärkiväli on 225 mm, on suurin laji tunnettujen sudenkorento pään, mutta myös maailman fourt h suurin sudenkorento.

Mikä on enemmän, Yhdysvalloissa löysi varhain joukkoviestinnässä Pinot Noir salpa siiven näyttää jopa 710 mm.

”Big Mac” on myötävaikuttanut happipitoisuutta

Miksi sudenkorento esivanhempien näyttävät niin kestävä? Jo pitkään, tutkijat ovat arvelleet, että ehkä muutoksia happipitoisuuden ilmakehän avainasemassa niiden nousu ja lasku.

Zheng sanoi : ”Koska myöhään Paleozoic (300 miljoonaa vuotta sitten) lukuisia korkeita kasveja alkoi ilmestyä, muodostumista monenlaisia ​​metsien, mikä lisää happipitoisuus maapallon.” Paleozoic ilmakehän tunnelmaa happipitoisuus 27% – 35%, ja nyt maapallon ilmakehän happipitoisuus noin 21%.

Euroopan sudenkorennot ovat ”hengittävä” kautta kehon ilmarakojen järjestelmä, mieluummin kuin epäsuorasti absorboivat happea veressä. The ilmaraot on kiinnitetty henkitorven, ja ilmaraot Happi annetaan kehon nykyisellä tasolla hapen, kokonaispituus nykyaikaisen sudenkorento ilmatiivis järjestelmä on äärimmillään ;. Tämän rajan yli happipitoisuus tulee riittämättömäksi . Siksi runsaasti happea ympäristön, kokonaispituus Sudenkorento- huokoisuus järjestelmä on pidempi, pää on vielä suurempi.

uusi tutkimus yliopiston Arizona osoittaa, että viljely sudenkorennot korkean happea ympäristöissä (happi keskiarvo) voivat tehdä omaa kehoaan suurempia. Vaikka ne eivät viljellä siivet lähes 1 metri sudenkorennot, mutta sudenkorento ruumiin koon kasvoi 15% on jo hyvin mielenkiintoinen löytö.

Kehon koon ja happipitoisuus ei välttämättä liity

Vaikka happea johti muinaisen sudenkorento tehtiin tutkijat perusteltuja, mutta jotkut tutkijat silti tuntuu hämmentynyt, ja jotkut myös Päinvastaiseen johtopäätökseen.

Hyönteisten yliopiston tutkija Arizona, Jon Harrison ja kollegat, laita jotkut nykyaikaiset hyönteisten omalla esivanhempien kanssa ilmareikiä hapekkaassa ympäristössä osumaa että korkeampi happipitoisuus ei tuottanut lisää suurten yksilöiden, ja alempi happipitoisuus ei ole tuottaa pienempiä yksilöitä.

Harrison kertoi, että hyönteiset voivat sopeutua happipitoisuuksissa läpi erilaisia ​​taitoja. Nämä taidot ovat yhä ilmaraot ja määrän lisääminen ilmaraot, ja jotkut näistä hyönteiset ovat parempia entinen ja toiset ovat parempia jälkimmäinen. juuri tämän vuoksi se tekee tutkijoiden esihistoriallisen hyönteisten ”valtava tauti” on eri vastauksen. lisäksi tutkimuksen avulla hedelmäkärpästen, tiedemiehet havaitsivat, että jotkut hedelmät lentää korkealla happiympäristöön, suurempi koko, ja jotkut eivät. Mutta korkea happipitoisuus, korkeapaineon ympäristö, jotta acceptThe kokeellista Drosophila elävät viidennen sukupolven, kehon koon kasvoi 20%. Onko tämä selittää taso painetta liittyy myös koko hyönteisiä? epäjohdonmukaisuus Näiden koetulosten voi auttaa, mutta ihmisiä happi luotu antiikin jättiläinen sudenkorento valloitus epäilystäkään.

kuitenkin happipitoisuus ei ole ainoa selitys valtava mysteeri esihistoriallisia sudenkorentoja. Tutkijat ovat huomauttaneet, että myöhään Paleozoic lentää selkärankaisia ​​ole vielä ilmestynyt, sudenkorennot puute kilpailijoiden ja luontaisten vihollisten, niin vapaa kasvaa ja ilma ”jättiläinen.” Kun pterosaurs (210 miljoonaa vuotta sitten), linnut (150 miljoonaa vuotta sitten) ja lepakot (+533.000.000vuosi sitten) on syntynyt, hidas liike ”jättiläinen sudenkorento” takia lennon Joustava, tehokkaampi luontaisten vihollisten tukahduttamiseksi ja vähitellen sukupuuttoon. myöhään Jurassic, alkuperäinen sudenkorento pään on kadonnut, dragonf ly pää vaikuttaa, keho on saada pienempiä, kunnes tänään eivät ole paljon muutoksia.

suurempi lentävät hyönteiset ovat vähemmän ketterä kuin omat, niin että nämä ”suuri hyönteiset” voi helposti tulla saalistaja Aamuvuoro, joka johtaa aikaiset linnut ilmaantumisen jälkeen sudenkorennot jne siivet hyönteiset lakannut kasvamasta, mutta happipitoisuus ilmapiiri oli edelleen korkealla tasolla. Toinen asia on se, että linnut vievät jättiläinen hyönteisiä lounas, jättiläinen sudenkorento on todennäköisesti kilpailevat samaa ruokaa linnuille, linnun joustava etu heitä tuomaan rikkaamman ruokaa, ja jättiläinen sudenkorento pitkä upea siivet, mutta se on kääpiöityjen. Mutta ei väliä millaista ehkä ovat osoittaneet että luonnolliset viholliset voi olla toinen tekijä, joka vaikuttaa Dragonfly elin.

Näyttää siltä, ​​että antiikin sudenkorentoja miksi niin suuri palapeli, pelkään, että tutkijat eivät vielä ole löytäneet lisää riittävää näyttöä Caixing. Lisäksi valtava sudenkorento monia hirviöitä, mutta myös paljon hirviöitä, mutta myös paljon hirviöitä, Ehkä useimmat ihmiset ajattelevat dinosaurukset. kuitenkin dinosaurus on vain yksi seuraavista olkaamme kokoontuvat ymmärtää näitä esihistorialliset pedot se

Melville valas on suurin Leviathan valaita kuuluva kaskelotin. kokonaispituus on 18 metriä, vain 35 cm hampaita, hain suussaan on yksi alkupaloja.

Titan python pituus jopa noin 15 metriä, enemmän kuin 1 tonni, nämä kaksi lukua riittänyt selittämään kauhea paikka. Se oli sammunut +58.000.000vuosi sitten, näyttää moderni python vahvistusta versio.

pelkäävät krokotiili, joka tunnetaan myös lihasten krokotiili, Imperial krokotiili, on eräänlainen ext inct krokotiili. He asuvat alussa liitukauden Afrikassa, on yksi suurimmista elossa krokotiili eläimiä. lähes kaksi kertaa niin kauan kuin nykyinen SUISTOKROKOTIILI, painaa noin 8-10 tonnia.

Katkarapu on arkeologinen aika Cambrian, luultavasti ensimmäinen maapallon Overlord 500 miljoonaa vuotta sitten huipulla meren ravintoketjuun. Sen rungon koko voi kasvaa 2 metriä, light suu laite yli 25 cm.

Bron of kaivoksen kutsutaan scorpion scorpion on skorpioni vedessä elävää, keskimääräinen pituus metrin ja enemmän, jopa kaksikymmentäkolme metriä, oli vesi saalistajat.

pää kilpikonnan on yhtä suuri kuin jalkapallo, ruumis on suurempi kuin auton, terävä nokka ja paksu kynnet ovat sen saalistaja.