X – ray pulsarin syvään avaruuteen GPS -järjestelmä osoitti suunnan

Yksinkertaisin kutsutaan & KKare cigarettes ldquo; & rdquo;, kolmion korjaus käyttämällä laivalla atomikellojen säännöllisesti yhdestä Pulsar saapuvan X-ray pulssien mielessä tuloksia odotettua saapumisesta normaaliasentoon pulssi
aika verrataan.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden brand Cigars, tutkija National Physical Laboratory (NPL) ja University of Leicester ovat kehittäneet joukon interplanetaarinen satelliittinavigointiteknologian, tämä tekniikka perustuu erittäin syklinen signaaleja röntgen pulsareja.
Tutkijoiden mukaan sanoa, käyttää pieniä avaruusalus on asennettu X-ray kaukoputki, avaruusalus syvällä avaruudessa voi määrittää omat tarkkuutta jopa 2 km.
Koko järjestelmä on nimeltään & ldquo; XNAV & rdquo; se avulla tarkoin merkille, kun Pulsar signaali triangulate avaruusaluksen, avaruusalus päästä asemaan verrattuna normaaliasentoon.

Kuten pulsarin pyörii, ne säteilevät sähkömagneettista säteilyä navat.
Jos nämä säteet osoittavat maapallon, niin ne osoittivat säännöllinen pulssi.
Jotkut pulsareja binary järjestelmät kaapata kaasua kumppaninsa näissä kaasut kerääntyvät pulsarin napojen.
Tämä kaasu kuumennetaan hyvin korkeaan lämpötilaan, niin että vapautuminen röntgensäteiden ulkopuolella.
Tätä käytetään interplanetaarisia navigointiin pulsareja, koska suuret ja tilaa vieviä antenni.
Vertailun, X-ray ilmaisin on paljon pienempi, ne ovat usein varustettu vain yhden pikselin anturi, se on helppo laittaa kuorman avaruusalus.

2013 liittyvä teoria XNAV on saavuttanut kriittisen pisteen.
ESA järjesti ryhmä tiedemiehiä johti Setnam Shemar joukkue toteutettavuustutkimuksen, jotta jonain päivänä voi käyttää tätä tekniikkaa on avaruusalus.
Shemar joukkue analysoi kahta tekniikkaa: yksinkertaisin kutsutaan & ldquo; & rdquo;, kolmiomainen korjaus kun Pulsar yhdestä röntgen pulssi väliajoin läpäissyt Punch avulla atomikellojen aluksella, ja tulokset standardin
odotetaan asema pulssin saapumisaika verrataan.
Erot tulokset kahdesta ajanotto yhdessä arvioiman maastoon avaruusaluksen alkuasentoon huomioon, voimme saada tarkemman sijainnin avaruusalus.
Adrian Martindale

University of Leicester on toteutettavuustutkimus joukkue.
Hän sanoi, että vaikka valvontamekanismit projektin jälkeen on hyvin monimutkainen, mutta tarvittava tekniikka ei ole ulottumattomissa.
Mittakaavassa kustannuksia, monimutkaisuutta ja XNAV tarvitsevat röntgen ilmaisin, joukkue mainittu 2018 n Bepi-Colombo operaatio käynnistettiin Mercury kuvantaminen ja röntgen spektroskopia (MIXS) esimerkkinä.
Shemar ajattelevat ne ovat osoittaneet toteutettavuus koko projektin kuuluu, mutta hän myös muistutti meitä siitä, että jotkin teknisen työn tarpeen kiinni teoriaan.
Pienennä ilmaisin laatua, vähentää jokaisen pulsarin havainnon aikaa ja kehittää asianmukainen valvontamekanismi on valtavia haasteita.

tutkijat ajattelevat XNAV pian käyttää avaruudessa II & V vielä epäilyksiä luotaimen selaustekniikkaan nousee esiin todellista kysyntää.
Automation Pulsar navigointi syvälle avaruustutkimus tehtävänä on todellakin erittäin houkutteleva, mutta pitkän aikaa meillä ei ole vastaavia ohjelmia, tutkimus on julkaistu lehdessä ”Experimental Astronomy” päälle.