Yhdeksän-ulotteinen avaruus maailmankaikkeuden voi olla

Tällä hetkellä

Hiukkanen fysiikka teoria on, että itse asiassa, kun läsnä on yhdeksän ulotteinen avaruus universumin, mustat aukot voivat olla porttina muihin maailmankaikkeuden & ldquo; & rdquo;, mikä tarkoittaa, että avain on musta aukko päässä muista tilan oven.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että musta aukko on portti toiseen universumiin ovelle? Kuulostaa vähän kuin science fiction elokuva juonta, mutta itse asiassa me yleensä koetaan kolmiulotteisessa tilassa ja voi täysin selittää käsitettä maailmankaikkeuden.
Tällä hetkellä muut hiukkasfysiikan teorian, että itse asiassa läsnä yhdeksän ulotteinen avaruus universumin, mustat aukot voivat olla etäisyyden muut ulottuvuudet avaruuden & ldquo; keskeinen & rdquo;.

Tämä tarkoittaa, että musta aukko on portti muita maailmankaikkeuksia ovelle, nykyinen Euroopan Large Hadron Collider (LHC) tutkijat etsivät luotettavia todisteita teoriaa.
Jotkut hiukkasfysiikan teorian että salaisuus maailmankaikkeuden kaukana ihmisen ymmärryksen, nämä tuntematon mitat avaruuden fysiikan kvanttigravitaatio voi vastata muista asioista.
Yksi tärkeistä teorian & ndash; & ndash; & ldquo; & rdquo;, kalvo teoria maailmankaikkeuden viittaa siihen, että moniulotteinen avaruus olemassa muita maailmankaikkeuksia.

London fyysikko Chris Mary Queen University – Valkoinen (Chris White) Tohtori totesi elokuvan teoriaa universumin on osa suurempaa säieteorian, joka pyrkii selvittämään, miten kuvata yksinkertainen yleistys kaikkien voimien ja hiukkaset.
Tämä merkitsee sitä, että peruselementit luonto eivät ole hiukkasia, mutta sointu, lentokoneita ja korkeampiin ulottuvuuksiin, ne ryhmiteltiin kutsutaan yhteisesti & ldquo; kalvo & rdquo;.

Säieteorian yhtälöt täytyy sisältää elokuva, säieteoria yhtälöt vain yhdeksän mitat tilaa järkevää, eikä kolmiulotteisessa avaruudessa ihmisen havainto.
String sijaitsee yhdeksän ulotteinen avaruus, ajan, yhteensä kymmenen-ulotteinen avaruus.
克里斯多托夫 – Jiaerfade (Christophe Galfard) uudessa kirjassaan ”Maailmankaikkeus on käsissäsi,” kuvailee kymmenen ulotteinen avaruus olemassa, jos ihmiskunta miten matkustaa näissä ulottuvuudessa.

Jiaerfade sanoi: & ldquo; voit kuvitella mustan aukon läpi putken ja kierretty aika-avaruuden universe yhdessä viereisen kalvo, kukin kalvo universumi vetovoima toisiinsa.
Saatat arvata, läsnäolo muihin ihmisiin muut kalvo maailmankaikkeus, mustat aukot ovat nämä tilaa kanava & rdquo ;?

Tutkijat käyttivät Large Hadron Collider löytää ylimääräisiä ulottuvuuksia tietoa, joka on tärkeä johtolanka pienoiskoossa mustia aukkoja
.
Tohtori White korosti, että jos on sopiva koko ylimääräistä mitat tilaa, Large Hadron Collider musta aukko voidaan tehdä pieniä.
Ne pian heikko, merkkejä jäljellä säteilyn ilmaisimen puhkeaminen.