Yhdysvaltain kehitys maanjäristyksen ennustaminen järjestelmä

Yhdysvallat Geological Survey (US Geological Survey, jäljempänä USGS) ovat yhdessä korkeakoulujen ja yliopistojen kehittää seismisiä varhaisvaroitusjärjestelmän & ldquo; ShakeAlert & rdquo; järjestelmä voi varoittaa yleisöä ennen maanjäristystä tapahtui 10 sekuntia.
ShakeAlert nykyisin Kaliforniassa, Oregonissa ja Washington testaukseen.

& ldquo; tämän testin järjestelmän järjestelmän käyntiin yliopiston Napoli, Italia Yipi Virginia alue on hyvin samankaltainen.
& Rdquo; yksi projektin johtajien ShakeAlert Richard & middot, Allen (Richard Allen) sanoi.

Keskiviikkona tapahtunut 6,2 maanjäristys Keski-Italiassa, Tiedotusvälineiden mukaan, kuolonuhrien on noussut 281 ihmistä.

Allen sanoi, ShakeAlert ei & ldquo; maanjäristyksen ennustaminen & rdquo; järjestelmä, koska kun sanomme & ldquo; ennusteet & r KKare cigarettes dquo; aika, yleensä me tiedämme, se on & ldquo; päivä & rdquo; esiintyä.
Emme voi vielä ennustaa maanjäristyksiä, useimmat tutkijat uskovat, että maanjäristyksiä & ldquo; ennustamaan maanjäristyksiä, & rdquo; myös ei voida saavuttaa lähitulevaisuudessa.

ShakeAlert pystyy varoitusten antaminen noin maanjäristys tapahtui 10 sekuntia ennen kuin ihmiset saavat tietoa puhelimeen, voit tehdä suojatoimenpiteitä ennen kynnyksellä intensiivistä paineaallot.
Järjestelmä kehitystyötä on tehty 10 vuotta.

maanjäristys ei ole hetkellinen, ja se on siirrettävä UNM Clothing liikkua jonkin aikaa päästä maahan.
Tutkijat haudattu maahan paljon antureita, käsitys muodostavat ShakeAlert seisminen verkko.
Anturit record maa liikettä, ja lähettää datan, University of California, Berkeley, USGS tai California Institute of Technology.
Jakelua nämä anturit tehokkaampaa, sitä parempi järjestelmän suorituskykyä.

Allen sanoi: & ldquo; välillä San Franciscon lahden alueella, anturit 10-20 km etäisyydellä toisistaan, mutta myös muualla Kaliforniassa ja tällaista tiheyttä.
& Rdquo; Kaliforniassa noin yhteensä 550 anturit, kuten 200, Los Angeles, noin 200, noin loput San Franciscon Bay Area Kaliforniassa jakeluun muualla.
550 anturit koko verkkoasetukset testataan tässä järjestelmässä.

Yhdysvaltain liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset ovat alkaneet rahoittaa järjestelmän rakentamisen, Kalifornian hallitus on myöntänyt US $ 10 miljoonan Oregon valtion rahoitusta on $ 1 miljoonaa euroa.
Vuonna 15. elokuuta USGS ilmoitti $ 3.7 miljoonaa rahoitustukea hankkeille, jotka liittyvät kuuteen ShakeAlert yliopisto, joista kuusi yliopistot ovat: California Institute of Technology, Central Washington University, University of California at Berkeley, University of Oregon ja University of Washington
University of Nevada, Reno.

mukaan USGS arvioi, jos haluat rakentaa ShakeAlert järjestelmän koko West Coast, noin $ 38,3 miljoonaa pääomasijoituksia, mutta myös ylimääräinen vuotuinen investoinnit $ 16,1 miljoonaa ylläpitää järjestelmän toimintaa.

& ldquo; Haluamme ilmoittaa ihmisten tiedon kautta matkapuhelimiin, ja vuonna 2018 on tarkoitus tuoda Cigar Storehouse yksi lähiverkon ShakeAlert puhelin tuotelinjan, niin julkinen.
& Rdquo; Allen sanoi.