YK: n ympäristöohjelma Focus Wildlife

UNEP ja Pekingin kansainvälinen lentoasema Co., Ltd. 9 syyskuu Capital Airport Terminal 3 yhteistyössä käynnistämä & ldquo; elämän huuto & rdquo; globaalin ympäristön asema-cum-näyttely Kiina Green Airport Planning Project tilaisuuteen.
Kampanja kehottaa yleisöä löytämään heidän sielunsa lajeja, käyttämään vaikutusvaltaansa edistääkseen loppuun laiton kauppa.

luonnonvaraisten eläinten laittoman kaupan on tullut maailmanlaajuinen ongelma, joka uhkaa elämää kuten norsuja, sarvikuonoja, tiikereitä, pangolins, kilpikonnia ja ruusupuuta, kuten suuret ja pienet, eri uhanalaisten lajien.
Äskettäin julkaissut uusimman elefantti väestönlaskentatulokset jälleen paljastaa ongelman vakavuudesta.
Vain neljä vuotta, Afrikkalainen savanni, elefantti salametsästys on johtanut väestön määrän väheneminen noin 30%.
Joka päivä on kolme sarvikuonoja tapettiin, Länsi musta sarvikuono sukupuuttoon.
Pangolin laiton kauppa on tullut suurin nisäkkäitä maailmassa.
Apes joissakin Afrikan maissa ollut hävinnyt.

& ldquo; luonnonvaraisten eläinten laittoman kaupan uhanalaisten arvokas ryöstämisen kansallisen luonnonperinnön, auttaa rikollisia kertynyt runsaasti, meidän on ryhdyttävä pikaisiin toimiin sen lopettamiseksi.
& Rdquo; Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri ja UNEP toiminnanjohtaja, Eric & middot; Solheim, & ldquo; ei rajoitu suojelua villieläinten ja luonnonsuojelua soturi tai valtiomies, meistä voi osaltaan.
Osallistua tähän maailmanlaajuisen toiminnan menneisyydessä, lupasimme olla ostamatta laitonta villieläinten tuotteita, se auttaa uhanalaisten lajien ja ylläpitää yhteisö elinkeinoja.
& Rdquo;

& ldquo; Monet ihmiset eivät ymmärrä, että takana jokainen norsunluun on kuollut norsu, kukin ostaa norsunluun tuotteita kuluttajille vahingossa lisäämiseen luonnonvaraisten eläinten laittoman kaupan, rahoituksen rikollisjoukkioiden elefantti
partaalle sukupuuttoon.
& Rdquo; UNEP hyväntahdonlähettiläs Li Bingbing ilmaisi, & ldquo; kampanja on antaa sinulle selvästi ymmärtää, tietämättömyys, apatia, muoti ja tila, voidaan perustella uhanalaisimpien lajien elämän.
& Rdquo;

laiton villieläinten kauppaa jonka tahdissa globaalin hälyttävää, mutta merkittävä osa voitosta virtaus taskuihin kansainväliset rikolliset, terrorismin rahoitus ja aseellisten ryhmien, ja lopulta uhata maailman rauhaa ja turvallisuutta, vahingoittaa paikallista matkailu- ja yhteisöä elinkeinoja.

laiton kauppa uhkaa myös biologisen monimuotoisuuden Cigar Store häiriten rauha alueella, jotka vaikuttavat ihmisten toimeentuloon.
Näin päättyy luonnonvaraisten eläinten laittoman kaupan, YK myös huomattavasti auttaa saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet (SDGs).

kuten Kiinan hallitus on vastuussa villieläinten suojeluun johtava yksikkö, National Wildlife Conservation ja Nature Reserve Management Division apulaisjohtaja Jia Jiansheng edustettuina: & ldquo; vahvistamisessa Kiina Wildlife Conservation toimivat samaan aikaan, linjassa maailmanlaajuisen torjunnan
luonnonvaraisten eläinten laittoman kaupan, Kiinan hallitus on vahvistanut valvontatoimia luontoon Cheap Cigars kasvi saapumisen ja poistumisen, Cigars brand vahvistaa julkisuutta ja koulutus kansalaisten ulkomailla, on yhteinen sähköinen kaupankäynti, verkko-operaattorit, posti logistiikka, matkailu ja muut teollisuuden antoi boikotti
luonnonvaraisten eläinten laittoman kaupan aloite hillitä laukkaava vauhtia norsunluun ja muut villieläimet tuotteita ja laitonta kauppaa.
& Rdquo;

tapahtuman järjestivät yhdessä Yhdistyneiden Kansakuntien ympäristöohjelman, Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelman, Yhdistyneiden Kansakuntien huumeiden ja rikollisuuden ja ”kansainvälistä kauppaa koskeva yleissopimus uhanalaisten lajien luonnonvaraisen eläimistön ja kasviston”, mobilisoida miljoonia ihmisiä sitoutumaan,
ryhtyä toimiin lopettaa laittoman kaupan.
Tänä vuonna on kolmas vuosi Pekingin kansainväliseltä lentokentältä ja UNEP yhteistyötä.
Pekingin kansainväliseltä lentoasemalta näyttelyyn järjestetään lähes 60 paneelit ja yli 400 sähköinen näyttö, silmukka valitus API muistuttamaan kansallisia ja kansainvälisiä matkailijoita vakavuutta nykyisen luonnonvaraisten eläinten laittoman kaupan.