Yli 200 miljoonaa vuotta sitten sukupuutto: yksi kolmasosa suurista meren eläimistä katoaa

Uusi tutkimus kertoo yli kaksi miljoonaa vuotta sitten, kolmasosa maailman suurten merieläinten, kuten suuret hait, kissat ja kilpikonnia, katosi sukupuuttoon tapahtumaan. Jotkut manaatit ja valaslajeja, sekä jättiläinen jättiläinen hain (Carcharocles megalodon), katosi tällä sukupuuttoon tapahtuma. Tutkijat analysoivat hain hammas fossiilisten

Sina Uutisia Pekingin aikaa 6. mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, uusi tutkimus totesi, että yli 200 miljoonaa vuotta sitten, kolmasosa maapallon suuret merieläimet – kuten suuret hait, valaiden ja kilpikonnien jne – ovat sammumismittauksen Incident, tutkijat huomasivat, että tämä aiemmin tuntematonta sukupuuttoon tapahtuma Maan biologinen monimuotoisuus on tuonut valtava vaikutus. tutkimusryhmä toivoo löytö auttaa estämään sama asia tapahtumasta tänään.

sapelihammastiikerin, mammutin ja muiden suurten maaeläinten jääkaudessa exti nction on tiedetty jo pitkään. Nyt tutkijat yliopistosta Zürichissä, Sveitsissä ja Berliinin luonnonhistoriallinen museo ovat havainneet, että vastaavia tapauksia on sattunut valtamerissä ennen näitä maaeläinten ovat kuolleet sukupuuttoon.

Tutkimusryhmä analysoi fossiileja suurten eläinten välillä plioseenikaudeksi ja pleistoseeni (5,3 miljoonaa vuotta sitten noin 9700 eaa). ”Huomasimme, että noin kolmasosa suurten merieläinten katosi 3000000-+2.000.000vuosi sitten”, sanoo Catalina Pimiento, tutkimuspäällikkö. ”Niinpä ihmisen ymmärtämistä meressä eläin yhteisö on kokenut suuria muutoksia ja monimuotoisuus on vähentynyt merkittävästi.”

Tämä sukupuuttoon tapahtuma johti 55%: n vähennys monimuotoisuuden merinisäkkäiden. Jopa 43% kilpikonnan lajien, 35% merilintujen ja 9% hailajien myös kadonneet. Vaikka monet lajit kadonnut, mutta uusi muoto elämän next Pleistoseeni myös näkyvät edelleen. Noin neljännes eläinlajien, kuten jääkarhujen nielee, keltaiset silmät pingviinit ovat läsnä tällä kaudella.

Tutkijat eivät ole varmoja, mistä tämä johtuu sukupuuttoon. ”Me havaitsivat, että merenpinta aiheutuva muutos jäätikkö toiminta johti katoamiseen rannikko, joka voi olla syynä sukupuuttoon tapahtuma. ”

joukkue analysoi Pleistoseenikaudelta pleistoseeni (pleistoseeni) +530.000.000vuosi sitten noin 9700 eaa) suurten eläinten fossiileja. suuria meren meren termostaatit kuten manaatit ovat erityisen alttiita maailmanlaajuisten ympäristömuutosten. Vaikka katoaminen monia lajeja, uusia elämänmuotoja, kuten jääkarhut, ovat . myös kehittyvien seuraavassa Pleistocene voidakseen ymmärtää sen seurauksia sukupuuttoon tapahtuma, tutkijat analysoivat matala mannermaajalustavyöhykkeellä He havaitsivat, että oli seitsemän toiminnalliset kokonaisuudet -. anim ai ryhmien samanlaiset ominaisuudet – katosi plioseenikaudeksi Rannikko vedet Tämä ei kuulosta niin vakavaa, mutta seitsemän toiminnalliset kokonaisuudet ovat johtaneet 17% vähennys koko monimuotoisuuden ekologisten toimintojen lisäksi 21% kaikista monimuotoisuuden on .. myös muuttunut.

Aiemmin saalistajat ovat kadonneet, uusia kilpailijoita ilmestyy, pakottaen merieläimet sopeuttaa toistensa kanssa. tutkijat havaitsivat myös, että lähes loppuun elinympäristö väheni merkittävästi johtuen rajuja muutoksia merenpinnan tasolla sukupuuttoaaltojen. suuria meren termostaatit ovat erityisen heikossa asemassa globaalin ympäristön muutos. ”Meidän malli osoittaa, että termostaatti-eläimet ovat erityisen alttiita sukupuuttoon”, sanoo Piena Anto. ”esimerkiksi jotkut Manatee ja valaslajeja, sekä giant giant hai (Carcharocles megalodon), ovat menneet. tutkimus osoittaa, että suuret merieläimet ovat paljon hauraampi kuinjotka ajattelimme olevan viimeisten geologisten aikakausien globaalien ympäristömuutosten edessä. ”Dr. Piananto huomautti myös, että suuret meren eläimet ovat myös erittäin haavoittuvia ihmiskunnan vaikutuksen alaisina. (Joka päivä)